16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Můj loňský bronz
Můj loňský bronz
vloženo: 23.3.2020 22:03
autor: Petr Kostka

úlovky (svět)

Parochniar
Parochniar
vloženo: 8.5.2017 11:46
autor: NH

trofeje

Rarita k pětačtyřicatinám
Rarita k pětačtyřicatinám
vloženo: 1.10.2016 12:47
autor: Stanislav Schaffer

zvěř v přírodě

Selátka
Selátka
vloženo: 22.3.2019 08:24
autor: Děda z lesa

zbraně

Lovecký tesák s damaškovou čepelí
Lovecký tesák s damaškovou čepelí
vloženo: 13.2.2016 11:34
autor: Karel Obrtál

fotopast

Nahoře je to nejlepší.
Nahoře je to nejlepší.
vloženo: 7.3.2012 04:48
autor: Josef Vršan

myslivecké umění

"Tužkofixoakrylová" malba na papíře
"Tužkofixoakrylová" malba na papíře
vloženo: 4.10.2012 22:15
autor: Ivo Ondráček
Statistika
  • 241961 fotek (4 dnes)
  • 8419 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9669 inzerátů (8 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759187 komentářů fotek (2 dnes)
  • 12988 komentářů videí (1 dnes)
  • 3359536 hlasování fotek (21 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39503 registrovaných uživatelů
    3 dnes nových, 6 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Včerejší lišák

Lebku zítra vyvařím. Bude to moje první práce tak snad to nezkazím...
vložil: David Jirgala
vloženo: 19.12.2011 21:03
zobrazeno: 2418x
hodnocení: 26 hlasů



Komentáře:

21.12.2011 15:25 vložil Fergus
Lovu Zdar,,
20.12.2011 15:09 vložil Michael Brož
Lovu zdar!
20.12.2011 12:46 vložil Pavel Vejvodič
Lovu zdar.
20.12.2011 08:44 vložil David Jirgala
Lovu Dík za kamaráda co jí střelil. Díky za rady Filipe
19.12.2011 23:32 vložil Filip Pětivlas
Lovu zdar! Na tom není co zkazit Davide, jen jestli ti můžu poradit, kup si v drogerii žabku, když se zeptáš, tak ti jí určitě dají. Je to na máčení prádla a stojí to asi 25 korun. Do vody ve které budeš hlavu vařit dáš dvě plný lžíce žabky. Zbavíš se toho zápachu, bude to trvat kratší dobu a hlavně maso potom oddělíš od kosti klidně prstem, protože z něho bude jen taková slizká hmota. U lišky to jde obzvlášť dobře.. Ty největší kusy masa si ořež ještě před vařením, ať se žabka dostane ke kosti dřív :-)
19.12.2011 22:20 vložil Ivo Ondráček
Lovu zdar! A přeju příjemnou zábavu. Nejen, že vyvařování liščí lebky je mimořádně "voňavá" práce, ale také to obírání jde jedna radost...:)
19.12.2011 21:13 vložil Vlastimil Pavlíček
Přeji lovu zdar !!!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.