16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kanček.
Kanček.
vloženo: 12.6.2012 18:17
autor: Pavel Orovčík

úlovky (svět)

Ruja 2020
Ruja 2020
vloženo: 2.10.2020 06:25
autor: NH

trofeje

srnček
srnček
vloženo: 29.10.2013 18:44
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

Kvartet
Kvartet
vloženo: 3.2.2014 21:17
autor: Svatopluk Šedivý

zbraně

Nůž - damašek a paroh
Nůž - damašek a paroh
vloženo: 3.8.2016 12:49
autor: Karel Obrtál

fotopast

...
...
vloženo: 6.10.2019 08:36
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

***
***
vloženo: 16.8.2015 15:03
autor: Jiří Lengyel,starší
Statistika
  • 241452 fotek (17 dnes)
  • 8394 videí (2 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9651 inzerátů (1 dnes)
  • 283 diskuzí (0 dnes)
  • 758728 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12982 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357081 hlasování fotek (1 dnes)
  • 57201 hlasování videí (0 dnes)
  • 39387 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 4 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jezevec těsně před zasunutím do trouby...

vložil: Láďa Okoun
vloženo: 29.6.2014 18:44
zobrazeno: 1701x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

30.6.2014 16:18 vložil Láďa Okoun
Bez vzorků a kontroly bych to nikdy nedělal,protože i přes tu dobrotu by to byl risk a zvěřina je z mrazáku.
29.6.2014 21:02 vložil Jiří Lengyel,starší
Čerstvá zvěřina,nebo z mrazáku?
29.6.2014 20:44 vložil Miroslav Novak
Kdo tiho kontroluje
29.6.2014 19:05 vložil Roman Skřejpek
Pár jsem jich nakládal a i upekl,kolegové ne jedli ale žrali a i ten sosík byl doslova sežrán,nikdy jsem však ani neokusil,nějak se mně to heklovalo,ač ta vůně je doslova omamná.Ten kdo může,nechť pojídá,já bohužel nemohu.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.