

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Skončilo září, měsíc jelenů
vloženo: 30.9.2025 22:21
autor: Josef Kouba
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17418)
- úlovky (svět) (2298) (3 dnes)
- trofeje (4708)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43859) (1 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39980) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1567)
- lovecký pes (13566)
- zbraně (2621)
- lidé (4686)
- fotopast (16092)
- myslivecké umění (4878)
- myslivecký interiér (462)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7159)
- ptactvo v přírodě (20766) (1 dnes)
- hmyz v přírodě (7438)
- obojživelníci a plazi (1366)
- květiny a houby (15773)
- myslivecké stavby (3952)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24693)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

krásný den
vloženo: 1.2.2018 09:55
autor: Jan Pavlík
úlovky (svět)

Na skok za hranice Čr
vloženo: 4.11.2020 19:40
autor: Martin Saifrt
trofeje

Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan
zvěř v přírodě

Lišky
vloženo: 10.2.2017 05:52
autor: Josef Vršan
zbraně

Trochu jiný tesák
vloženo: 28.10.2019 21:35
autor: Karel Obrtál
fotopast

Modelka :)
vloženo: 9.2.2014 10:59
autor: Vojtěch Bednařík
myslivecké umění

srnček
vloženo: 28.3.2015 19:56
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Muflon po vyvaření

Komentáře:
27.4.2011 17:01 vložil Vojtěch Louda
Mám stejný názor, trofej nelze pořádně zbavit barvy. Já trofej vždy stáhnu nechám vybarvit ve vodě, vyndám světla a vydlabu mozkovnu. Nechám to vařit s jedlou sodou a po vyndání hnedka dám do kýblu se studenou vodou. Mastnota krásně vyplave na povrch. Po dokonalém očištění trofej ještě omeju v jarové vodě a dám do peroxidu. Jěště se mi nestalo aby pak mastnota za čas vylezla na povrch
Mám stejný názor, trofej nelze pořádně zbavit barvy. Já trofej vždy stáhnu nechám vybarvit ve vodě, vyndám světla a vydlabu mozkovnu. Nechám to vařit s jedlou sodou a po vyndání hnedka dám do kýblu se studenou vodou. Mastnota krásně vyplave na povrch. Po dokonalém očištění trofej ještě omeju v jarové vodě a dám do peroxidu. Jěště se mi nestalo aby pak mastnota za čas vylezla na povrch
27.4.2011 16:57 vložil Jiří Škoda
Nevím v čem je to lepší dělal ho strejda je to dva dny po vyvaření a byl na pudě proto ten led jestly chcete dám sem foto konečné trofeje
Nevím v čem je to lepší dělal ho strejda je to dva dny po vyvaření a byl na pudě proto ten led jestly chcete dám sem foto konečné trofeje
27.4.2011 16:47 vložil Tomáš Dvořáček
Rád bych se dozvěděl včem je to lepší.Pár beranu jsem dělal ,ale s dekou mě to fakt ani nenapadlo.Špatně se vybarvuji a odmaštují bez deky natož s dekou.Díky za info
Rád bych se dozvěděl včem je to lepší.Pár beranu jsem dělal ,ale s dekou mě to fakt ani nenapadlo.Špatně se vybarvuji a odmaštují bez deky natož s dekou.Díky za info
27.4.2011 16:31 vložil Vojtěch Molnár
Dělám to stejně jako Petr. S dekou jsem to ještě nezkoušel
Dělám to stejně jako Petr. S dekou jsem to ještě nezkoušel
27.4.2011 15:05 vložil Petr Šipon
Zkoušel jsem to u srnčího a jako ulehčení to tedy nebylo (prý měla jít svalovina lépe od kosti). Používám klasické stažení a pak ještě cca 2-3 dny ve vodě se solí pro zbavení hlavy barvy usazené ve svalovině i kostech a pak vařím. S dekou je vybarvení těžší. Jinak toto je už asi delší dobu po vyvaření dle toho ledu okolo :-))
Zkoušel jsem to u srnčího a jako ulehčení to tedy nebylo (prý měla jít svalovina lépe od kosti). Používám klasické stažení a pak ještě cca 2-3 dny ve vodě se solí pro zbavení hlavy barvy usazené ve svalovině i kostech a pak vařím. S dekou je vybarvení těžší. Jinak toto je už asi delší dobu po vyvaření dle toho ledu okolo :-))
27.4.2011 10:09 vložil Vojtěch Molnár
Martine a nevíš v čem je to lepší? Já to tedy ořezávám a vařím bez deky, ale něco natom asi bude. Díky za odpověd
Martine a nevíš v čem je to lepší? Já to tedy ořezávám a vařím bez deky, ale něco natom asi bude. Díky za odpověd
26.4.2011 20:28 vložil Martin Till
Nemám stím vlastní skušenost ale od spousty kolegů jsem slyšel že je to lepší než se to dělá normálně.
Nemám stím vlastní skušenost ale od spousty kolegů jsem slyšel že je to lepší než se to dělá normálně.
26.4.2011 19:47 vložil Vojtěch Louda
vy vaříte trofeje i s dekou?
vy vaříte trofeje i s dekou?
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.