16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Životní trofej i zážitek.
Životní trofej i zážitek.
vloženo: 28.2.2012 15:23
autor: Jindřich Ruml

úlovky (svět)

neptun
neptun
vloženo: 17.2.2012 09:41
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Detail včerejšího  srnce.
Detail včerejšího srnce.
vloženo: 30.5.2016 00:27
autor: Milan Ječný

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 27.10.2020 05:45
autor: Josef Vršan

zbraně

Výroba celého nového kohoutu s hlavou kozorožce, moje práce.
Výroba celého nového kohoutu s hlavou kozorožce, moje práce.
vloženo: 27.9.2019 20:23
autor: Stanislav Satoria

fotopast

...
...
vloženo: 22.10.2016 19:37
autor: Jindřich Mach

myslivecké umění

v tráve...
v tráve...
vloženo: 1.7.2016 13:10
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241435 fotek (0 dnes)
  • 8392 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9654 inzerátů (0 dnes)
  • 283 diskuzí (0 dnes)
  • 758699 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12982 komentářů videí (0 dnes)
  • 3356979 hlasování fotek (3 dnes)
  • 57201 hlasování videí (0 dnes)
  • 39383 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jelení svíčková se špekovými knedlíky

vložil: Ondřej Tomek
vloženo: 12.4.2014 13:35
zobrazeno: 1624x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

13.4.2014 18:32 vložil Jan Novák
Krásná barva i hustota, ty polívky a vyblitý barvy fakt nemusím...
13.4.2014 09:04 vložil Jaroslav Vlosovský
Milane,někdo to rád hustější.No svíčková u vás je extra třída :-))..I barva může klamat. Já osobně si myslím,že to mohlo být dobré.
13.4.2014 06:17 vložil Josef Vršan
1*
13.4.2014 00:03 vložil Milan Ječný
Přeji dobrou chuť.I když se nevyjadřuji ke kulinářským výrobkům,ale ta omáčka jak barvou tak i hustotou mi svíčkovou nepřipomíná.
12.4.2014 17:39 vložil Lubomír Prokeš
No paráda, to musel být vynikající obídek!!! 1****

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.