

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Poslední den dovolené
vloženo: 18.8.2025 17:10
autor: Libor Vytrhlik
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17377)
- úlovky (svět) (2257)
- trofeje (4707)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43752)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39848)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13572)
- zbraně (2613)
- lidé (4684)
- fotopast (16027)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7149)
- ptactvo v přírodě (20721)
- hmyz v přírodě (7283)
- obojživelníci a plazi (1363)
- květiny a houby (15728)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24658)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Můj první Srnec
vloženo: 18.7.2018 00:39
autor: Oldřich Eidelpes
úlovky (svět)

Můj první kamzík
vloženo: 11.10.2013 23:35
autor: Daniel Donaťák
trofeje

detail
vloženo: 2.1.2014 14:18
autor: Roman Dudek
zvěř v přírodě

Jubilejní 1.000 fotografie
vloženo: 27.9.2014 08:26
autor: Děda z lesa
zbraně

Lancasterka
vloženo: 7.9.2012 10:25
autor: Petr Staněk
fotopast

duo
vloženo: 18.3.2015 20:27
autor: Karel Strych
myslivecké umění

Muflón
vloženo: 8.2.2019 17:38
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Nevím co to je,ale líbí se

Komentáře:
13.11.2020 19:33 vložil Jiří Cikryt
Drahoši, zkusit se prý má všechno. Někteří na strmělku nedají dopustit a mají ji za nejlepší houbu. Dělají z ní utopence, nakládají do octa. Já ji zkusil minulý týden pod maso. Opravdu to nebylo nic moc. Už při zahřátí toho byla plná kuchyně a chuťově to bylo velmi výrazné - zemitá chuť. Asi by to bylo schůdné v nějaké směsi.
Drahoši, zkusit se prý má všechno. Někteří na strmělku nedají dopustit a mají ji za nejlepší houbu. Dělají z ní utopence, nakládají do octa. Já ji zkusil minulý týden pod maso. Opravdu to nebylo nic moc. Už při zahřátí toho byla plná kuchyně a chuťově to bylo velmi výrazné - zemitá chuť. Asi by to bylo schůdné v nějaké směsi.
13.11.2020 16:32 vložil Vlasta Szo"keová
1***
1***
13.11.2020 13:09 vložil Karel Daněk
1***
1***
13.11.2020 06:47 vložil Drahoš Hikl
Díky za info Jirko C.Zkoušet ji raději nebudu:-)
Díky za info Jirko C.Zkoušet ji raději nebudu:-)
12.11.2020 22:34 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
1***
12.11.2020 19:28 vložil Jiří Cikryt
strmělka mlženka - jedlá, ale opatrně, velmi velmi aromatická a každý ji nedá.
strmělka mlženka - jedlá, ale opatrně, velmi velmi aromatická a každý ji nedá.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.