16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Divočák
Divočák
vloženo: 25.11.2017 10:49
autor: Jiří Zábran

úlovky (svět)

Karpatské jelene z maďarsko-ukrajinskej hranice
Karpatské jelene z maďarsko-ukrajinskej hranice
vloženo: 18.9.2015 07:34
autor: NH

trofeje

Hotová trofej
Hotová trofej
vloženo: 2.8.2020 10:56
autor: Milan Jirmann

zvěř v přírodě

Kňour
Kňour
vloženo: 12.1.2016 09:00
autor: Děda z lesa

zbraně

Nessmuk
Nessmuk
vloženo: 13.4.2016 20:07
autor: Miroslav Pixa

fotopast

niekoľko fotiek z rána.....3
niekoľko fotiek z rána.....3
vloženo: 9.12.2019 11:54
autor: pali1

myslivecké umění

Vladimír Lepš II.
Vladimír Lepš II.
vloženo: 9.12.2020 22:04
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 241732 fotek (3 dnes)
  • 8407 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9660 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759042 komentářů fotek (8 dnes)
  • 12989 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358708 hlasování fotek (11 dnes)
  • 57233 hlasování videí (0 dnes)
  • 39443 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 7 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Klidné odpolední grilování.

Hermelín se švestkovou omáčkou.
vložil: Petr Poruba
vloženo: 30.5.2018 17:02
zobrazeno: 1208x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

1.6.2018 00:51 vložil Jaroslav Vlosovský
1**
31.5.2018 19:41 vložil Petr Poruba
Kamile, až vydám kuchařku s recepty, tak Ti ji pošlu s věnováním. Teď mám v troubě překvapení. ;-)))
31.5.2018 07:35 vložil Kamil Plíšek
Petře Ty jseš pravý gurmán! 1***
30.5.2018 22:23 vložil Petr Poruba
Omáčka je uvnitř. Hermoš je příčně rozříznut, natřen, přiklopen druhou částí, překryt anglickou a šel v alobale na gril. Je to velice chutná rychlovka. Hotovo za 5 minut.
30.5.2018 21:48 vložil Josef Panic
Omáčku ale nevidím!
30.5.2018 20:36 vložil Jindřiška Padalíková
Hermelín ve slaninovém kabátku! Mňamka!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.