16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Daněk
Daněk
vloženo: 16.2.2017 08:22
autor: Michal / admin /

úlovky (svět)

Sibírsky los - Rusko
Sibírsky los - Rusko
vloženo: 14.2.2017 14:36
autor: mirojevo

trofeje

Říje 2012
Říje 2012
vloženo: 2.2.2013 10:48
autor: Aleš Náhlý

zvěř v přírodě

"Horal"
"Horal"
vloženo: 17.2.2014 19:13
autor: Svatopluk Šedivý

zbraně

Výroba celého nového kohoutu s hlavou kozorožce, moje práce.
Výroba celého nového kohoutu s hlavou kozorožce, moje práce.
vloženo: 27.9.2019 20:23
autor: Stanislav Satoria

fotopast

...
...
vloženo: 6.10.2018 11:07
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Autor neznámý II.
Autor neznámý II.
vloženo: 14.1.2017 13:49
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241649 fotek (3 dnes)
  • 8404 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9659 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758936 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12985 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358283 hlasování fotek (8 dnes)
  • 57223 hlasování videí (0 dnes)
  • 39432 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 3 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Tak dneska jsem si udělal srnčí paštiku

vložil: Vlastimil Charvát
vloženo: 30.1.2013 18:13
zobrazeno: 1770x
hodnocení: 18 hlasů



Komentáře:

1.2.2013 06:24 vložil Jaroslav Vlosovský
Milane a proto tě mám také rád,skoro jako svoji doktorku.Jenom ji řeknu dobrý den a už mi vše dobré zakáže.A to co mi povolí,zase nějak moc dobré není.Takže tato paštička by byla na černém seznamu.
31.1.2013 21:40 vložil Milan Ječný
Jardo,nevím jak Roman,ale já myslím jen na Tvé zdraví...
31.1.2013 18:32 vložil Vlastimil Charvát
na to žásnej přesnej recept nemam, je to v robotu rozkutrovaný srnčí, kousek bůčku, slanina na kostičky, koření "dívočina", sůl, na sádle smažená cibulka, to vše se smícha dá do formy vystlané potrávinářskou folií, a potom se to překryje alobalem a ve vodní lázni se to peče asi na 130 stupnů cca 1,5
31.1.2013 09:49 vložil Jaroslav Vlosovský
Proč ne. Já bych si ji také udělal,ale Roman s Milanem by zase říkali,že pořád něco.....atd. Kluci nic ve zlém.
31.1.2013 09:04 vložil Monika Sněhotová
Recept by nebyl?Vypadá to skvěle!!!!
30.1.2013 19:09 vložil Martin Keil
Nojo no mistr kuchař se nezapře!!! Ať chutná.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.