16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Môj tohotoročný
Môj tohotoročný
vloženo: 6.10.2016 21:21
autor: Igor Málik

úlovky (svět)

Rumunsko dnes
Rumunsko dnes
vloženo: 12.12.2017 14:51
autor: NH

trofeje

Dnešní oslava sv. Huberta.
Dnešní oslava sv. Huberta.
vloženo: 4.11.2017 17:44
autor: Petr Waclawek

zvěř v přírodě

Bachyně
Bachyně
vloženo: 26.4.2016 19:18
autor: Martin Žatka

zbraně

Vánoční přání
Vánoční přání
vloženo: 21.12.2018 19:52
autor: Karel Obrtál

fotopast

...
...
vloženo: 24.5.2020 14:54
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Lovecký portrét
Lovecký portrét
vloženo: 1.2.2012 10:08
autor: Carpin
Statistika
  • 241919 fotek (0 dnes)
  • 8413 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9671 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759223 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359340 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57243 hlasování videí (0 dnes)
  • 39492 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

kančí hřbet s hranolkama

..maso sem naložila do zvěřin.koření a tatarky,nechala odležet do druhého dne...Dáme do pekáče vytřený lehce olejem.maso posypeme na plátky nakrájenou cibulkou,zalijeme smetanou a dáme píct.Během pečení sem to jednou podlila červ.vínem a nakonec posypala strouh.sýrem. Necháme ještě chvilku zapíct,aby měl sýr zlatavou barvu..Nezbylo ani soustíčko,opravdová mňamka.. :)
vložil: micinka
vloženo: 23.12.2013 06:53
zobrazeno: 1798x
hodnocení: 29 hlasů



Komentáře:

28.12.2013 00:35 vložil Květoslav Horák
No ono to k tomu všemu nějak tak patří a je fura lidí kteří si to kupuji za těžké prach a taky tací kteří to nikdy nejedli a tvrdí že to smrdí.A oni tak trošku mají pravdu smrdí to málem jak se u nás říká. Kurňa když to vidím tečou mě žgrynda po bradě.Super nádhera
24.12.2013 06:39 vložil Josef Vršan
1*
24.12.2013 01:00 vložil Vlasta Szokeová
1***
23.12.2013 21:37 vložil Jiří Janda
Supeeeeer :-)
23.12.2013 21:11 vložil Václav Boxan
1**
23.12.2013 19:42 vložil Zbyněk Oliva
Mňam!!!! 1***
23.12.2013 15:05 vložil Miroslav Zajíček
A co se zvěřinou dělají ti,co tady ty ňamky jen kritizují?Patrně ji vyhazují!Nebo ji konzumují potmě,potajmu,aby to nikdo neviděl?Není to náhodou pokrytecké?
23.12.2013 11:47 vložil Lubomír Prokeš
Jo viděl jsem kančí hřbet na mariánce, ale toto je přímo pohádkový oběd!!!! 1****
23.12.2013 10:55 vložil René Hlaváč
Musím jen souhlasit s Kamilem,kulinaření prostě k myslivosti,rybářství patří.Já osobně si víc pošmáknu na čem koli co mi projde mojema rukama jak na svíčkové od maminky:-).....Michalko za mě 1***
23.12.2013 10:12 vložil Zbyněk Bulva
Micinko ty "provokatérko"! 1***. Jdu připravit bažantíky k dnešnímu obědu.
23.12.2013 10:07 vložil Kamil Plíšek
Pepo vidíš to moc černě. To by museli vytýkat i rybářům, zahrádkářům, chovatelům, zemědělcům a co já vím komu ještě. Nehledě na to, že na závistivá slova já nedám, každý má tu možnost si udělat rybářský/lovecký lístek, koupit si zahrádku, založit si chov. Nic než bledá závist.
23.12.2013 09:17 vložil Vošicky Josef
Kamile u myslivců možná,ale když pak posloucháš někde ty názory"vy myslivci vy se máte střelíte si co chcete a kdy chcete má máte masa pořád dost"tak to těmhle lidem jen a jen nahrává do noty!!!
23.12.2013 08:49 vložil Svaťa Klement
Souhlas s Kamilem.Kdo je k jídlu,ten je k dílu.Míšo 1*
23.12.2013 07:54 vložil Lukáš Vápeník
To muselo být výborné....
23.12.2013 07:49 vložil Kamil Plíšek
I kdepak Pepo, u nás se traduje, že správný myslivec umí zvěř nejen ulovit, ale taky sám správně po myslivecku upravit. Zkrátka ta kulinařina k myslivosti patří, stejně jako lovectví, psářství a další a další. Mici opět za 1***
23.12.2013 07:32 vložil Vošicky Josef
Mici nic ve zlém,ale čím déle se tady dívám na tu talířovou myslivost,tím více se utvrzuji že se dnes spousta lidí dívá na myslivost jen přes ty kýty!!!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.