16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Z  nástřelu
Z nástřelu
vloženo: 1.3.2012 11:35
autor: chasse

úlovky (svět)

Bezoar Ibex - turecký démon III.
Bezoar Ibex - turecký démon III.
vloženo: 8.3.2016 08:21
autor: Radek

trofeje

Pán daněk II.
Pán daněk II.
vloženo: 4.10.2019 22:08
autor: Jiří Netík

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 15.12.2015 05:52
autor: Josef Vršan

zbraně

Nůž rytý na zakázku II.
Nůž rytý na zakázku II.
vloženo: 12.2.2015 14:11
autor: Petra Hanzlíková

fotopast

...
...
vloženo: 10.9.2013 19:16
autor: Josef Cimerman

myslivecké umění

farbiarka
farbiarka
vloženo: 31.3.2013 13:47
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240512 fotek (5 dnes)
  • 8324 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9605 inzerátů (3 dnes)
  • 285 diskuzí (1 dnes)
  • 757990 komentářů fotek (33 dnes)
  • 12997 komentářů videí (0 dnes)
  • 3352522 hlasování fotek (91 dnes)
  • 57122 hlasování videí (0 dnes)
  • 39100 registrovaných uživatelů
    3 dnes nových, 11 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Vosí hnízda s bramborami a oblohou

Příprava: -500g mletého hovězího a vepřového masa
-1 větší plechovka Bonduel mexico
-sůl a pepř
- 2 nebo 3 vajíčka
- mléko a strouhánka a hl. mouka
Postup: Mletá masa si smícháme dohromady, naděláme si asi 5ti centimetrové kuličky do kterých si uděláme důlky a plníme Bonduel mexico. Naplněné kuličky zavřeme, aby nám zelenina nevypadávala. V ruce lehce uděláme kuličku, aby se otvor řádně zavřel a nic z kuličky nevypadávalo. Obalujeme v hl. mouce, vajíčku s mlékem a ve strouhánce. Smažíme buď ve friťáku nebo na pánvi.Po usmažení dáme ještě na 30 minut na 180° dopíct aby sirové maso které se nedosmažilo dopeklo v troubě. Po dopečení vyndáme z trouby a servírujeme. Podáváme s bramboramy a přílohou( paprika, okurka, rajče....)
vložil: Daniel Sůra
vloženo: 29.11.2013 21:19
zobrazeno: 1189x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

1.12.2013 09:10 vložil Michael Brož
1***
1.12.2013 09:10 vložil Michael Brož
1***
30.11.2013 20:45 vložil Daniel Sůra
všem moc děkuju že se vám můj recept líbí a doufám že si na něm pochutnáte
30.11.2013 20:44 vložil Daniel Sůra
To si piště že je to delikatesa. Mám to okoukané ze školy. Vařili jsme to tam ve středu asi 27.11.2013
30.11.2013 17:37 vložil Jaroslav Novotný
Provokatére,to nevypadá vůbec špatně!!!
30.11.2013 17:30 vložil Lubomír Prokeš
To musím prubnout,díky za recept!!! 1****
30.11.2013 08:29 vložil Kamil Plíšek
Vítej 1***
30.11.2013 07:08 vložil Jaroslav Vlosovský
Já mám vosí hnízda na chalupě a pěkně mě štvou. Danieli,ale tyhle bych měl rád,pěkné kousky....:-)))...1*
30.11.2013 02:41 vložil micinka
to by mohlo být dobré!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.