16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Cíl chovu III. - Ze života jednoho srnce
Cíl chovu III. - Ze života jednoho srnce
vloženo: 12.8.2015 15:58
autor: Jiří Novák KL

úlovky (svět)

raritka
raritka
vloženo: 17.2.2012 07:00
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

srnci
srnci
vloženo: 29.10.2013 18:46
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

Černá koule
Černá koule
vloženo: 7.2.2018 09:49
autor: Děda z lesa

zbraně

R 8
R 8
vloženo: 3.5.2018 12:40
autor: Ondřej Trlifaj

fotopast

divočáci
divočáci
vloženo: 1.2.2017 15:01
autor: Václav Hryzlík

myslivecké umění

Rytina
Rytina
vloženo: 5.1.2018 16:03
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 241684 fotek (14 dnes)
  • 8406 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9658 inzerátů (6 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758988 komentářů fotek (12 dnes)
  • 12988 komentářů videí (2 dnes)
  • 3358432 hlasování fotek (40 dnes)
  • 57228 hlasování videí (3 dnes)
  • 39437 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 11 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jarní sekaná

Jarní sekaná,
Po kontrole mrazáku, jako vždy na jaře jsem využil zbytky, zvěřiny. Kousek plecka z divočáka, ořezy k jelení kýty. Obojí jsem pomlel na sekanou. Příprava velmi jednoduchá, trocha česneku, soli, pepře, majoránky, namočené rohlíky, vše řádně promícháme a dochutíme dle chuti. Použil jsem mladé lístky kopřivy, které jsem mírně orestoval na sádle, a natvrdo uvařená vejce. Na potravinářskou folii, jsem si rozestřel namíchanou směs pomletého masa, asi 1 cm silnou. Na toto jsem nanesl orestovanou kopřivu a dal celá natvrdo uvařená vejce. Pomoci folie jsem utvořil roládu, očekávajíc, že vejce bude pěkně uprostřed. Tuto roládu jsem poté vložil do formy vyložené plátky anglické slaniny. Doba pečení je kolem 45 minut. Příloha je dle chuti, tentokrát to byla bramborová kaše a okurek.
vložil: Josef Vršan
vloženo: 21.5.2014 05:46
zobrazeno: 1418x
hodnocení: 29 hlasů



Komentáře:

23.5.2014 08:11 vložil ladislavkohousek
1****
21.5.2014 20:52 vložil Monika Janecká
To vypadá luxusně :-)
21.5.2014 20:38 vložil Zbyněk Oliva
1***
21.5.2014 19:11 vložil Lubomír Prokeš
No nádhera!!!! 1****
21.5.2014 13:55 vložil Martin Vojtěch
A já ještě neobědval :-)
21.5.2014 10:34 vložil Miroslav Franěk
1***
21.5.2014 10:22 vložil Blanka Klatovská
1***
21.5.2014 09:57 vložil Ondřej Giecek
1***
21.5.2014 08:38 vložil Petra Štěpánková
1***
21.5.2014 07:33 vložil Milan Flora
Pepo, vypadá to moc pěkně, tak dobrou chuť...1***
21.5.2014 07:30 vložil Kamil Plíšek
I sekaná se dá připravit s umem. Pepo ode mne za 1***
21.5.2014 06:08 vložil Jaroslav Vlosovský
Pepíku,tak teď by mi to bodlo po ránu. A pak hajdy do Lysé na výstavu...1*

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.