16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Vysnívaný
Vysnívaný
vloženo: 25.9.2016 20:20
autor: Milan Michalovič

úlovky (svět)

Estonsko
Estonsko
vloženo: 1.11.2017 07:32
autor: Václav Hlaváček

trofeje

najväčší....
najväčší....
vloženo: 14.2.2019 11:35
autor: pali1

zvěř v přírodě

Liška vs. řeka 3
Liška vs. řeka 3
vloženo: 26.3.2012 13:43
autor: Marek Drha

zbraně

První pokus
První pokus
vloženo: 19.4.2016 22:43
autor: Jiří Pavlovský

fotopast

*
*
vloženo: 31.5.2018 13:42
autor: Rostislav Jurdič

myslivecké umění

.S.
.S.
vloženo: 24.1.2013 18:02
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240187 fotek (7 dnes)
  • 8306 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9560 inzerátů (5 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 757646 komentářů fotek (13 dnes)
  • 12992 komentářů videí (0 dnes)
  • 3350679 hlasování fotek (64 dnes)
  • 57090 hlasování videí (2 dnes)
  • 39027 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 9 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Bohulibá činnost, kterou si neodpustím každý rok III

Po 14 dnech naložení nasucho maso vstřebalo zpět všechnu vodu co původně pustilo, tak šup s tím pod lák (převařená voda se solí a česnekem). Takto bude cca 4 týdny s překládáním po 2-3 dnech. Už v té době to nádherně voní :-)))))))
vložil: Petr Šipon
vloženo: 12.2.2013 13:24
zobrazeno: 1851x
hodnocení: 6 hlasů



Komentáře:

13.2.2013 22:30 vložil Petr Šipon
Pro Sváťu: jestli byl myšlenej pepř ve směsi při nakládání - tak dodá masu takovej šmrnc. Není to takový, že by to přebilo chuť masa. Ono se ho stejně nakonec cca 80% vylouhuje do láku při naložení pod vodu, protože tam už jej nedávám. Rozhodně je ale supr vychytávka ten jalovec - jednou jsem ho nedal (ze zvědavosti) a masu něco chybělo.
13.2.2013 16:11 vložil Svatopluk Huličný
S pepřem jsem to ještě nikdy nezkoušel, můžu se zeptat jak to chutná ?
13.2.2013 07:37 vložil Petr Šipon
No chtít zabavit manželce velký hrnec, tak mě s tím pošle víte asi všichni kam :-)) Co se týče téhle přepravky tak už jí prošlo metráky masa a pořád je jak nová (používá se jen na tento účel) a nikdo si po ochutnání uzeného neztěžoval, že je to nakládané v plastu :-))))) Jinak ještě poznámka - ty černé kuličky jsou kuličky jalovce, které tam při nakládání také přidávám.
13.2.2013 06:14 vložil Tomas Mrkus
Já používám velký hrnec
12.2.2013 19:11 vložil Petr Šipon
Beru to jako radu, ale proč nepoužít řeznickou přepravku, když je na maso dělaná. A každý nemá doma kameninu. Tu bych si pořídil, kdybych maso nakládal permanentně a né jednou nebo dvakrát za rok. Na to je přepravka dostačující.
12.2.2013 16:52 vložil Daniel Jahoda
Nic ve zlém,ale než ta plastová přepravka je lepší kameninový sud.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.