16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Daněk
Daněk
vloženo: 1.11.2014 00:33
autor: Martin Saifrt

úlovky (svět)

Zimbabwe díl 13.
Zimbabwe díl 13.
vloženo: 4.1.2018 12:09
autor: Radek

trofeje

Nebezpečná parta v revíru
Nebezpečná parta v revíru
vloženo: 16.1.2018 09:04
autor: eduard lukáš

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 16.1.2013 13:07
autor: Marek Drha

zbraně

Rytina schránky CZ 557,moje práce.
Rytina schránky CZ 557,moje práce.
vloženo: 14.4.2020 20:21
autor: Stanislav Satoria

fotopast

Modelka :)
Modelka :)
vloženo: 9.2.2014 10:59
autor: Vojtěch Bednařík

myslivecké umění

Autor neznámý I.
Autor neznámý I.
vloženo: 14.1.2017 13:48
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241959 fotek (3 dnes)
  • 8416 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9667 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759271 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359634 hlasování fotek (56 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39501 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 8 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Z včerejší oslavy

2 předuzené krůty, jen potřít směsí a ohřát na grilu. Všichni co poznávají bráchovo gril, mají bod :-)
vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 22.7.2013 13:27
zobrazeno: 1990x
hodnocení: 29 hlasů



Komentáře:

23.7.2013 13:17 vložil Kamil Plíšek
Milane my měli předuzenou, nechtěli jsme v tom vedru riskovat převoz sice naložené, ale přeci jen syrové krůty v autě. Navíc předuzená se nám osvědčila loni a stále více členů rodiny hlasuje pro krůtu, než pro prase (argumentují více prací s naloženým prasetem, víc odpadu atd.) Já to neřeším, mě chutná oboje a klidně si tu práci s nakládáním a grilováním čuníka dám :-)
23.7.2013 06:06 vložil micinka
vypadá to lákavě 1***
22.7.2013 23:55 vložil Milan Ječný
Kamile,dobrý.My pekli 19kg krůtu,nechal jsem si poradit na naloženou ve slaném nálevu,prošpikovanou,ale podle mne,nic moc.Lépe namazat a péct pěkně bílé maso.
22.7.2013 18:36 vložil Lubomír Prokeš
1****
22.7.2013 17:09 vložil Kamil Plíšek
Jo jo, to by nám šlo :-)
22.7.2013 16:58 vložil Milan Flora
1***
22.7.2013 15:36 vložil Miroslav Franěk
Teda vy si dáváte do volátek Kamile!!1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.