16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zima 2014/15
Zima 2014/15
vloženo: 23.3.2015 21:51
autor: josef stoklasa

úlovky (svět)

Ještě Kanada
Ještě Kanada
vloženo: 18.5.2014 08:38
autor: Děda z lesa

trofeje

Nejsilnější jelen p.Váchala
Nejsilnější jelen p.Váchala
vloženo: 16.2.2017 08:57
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 9.2.2018 06:05
autor: Josef Vršan

zbraně

Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
vloženo: 23.6.2017 08:45
autor: Igor Filo

fotopast

pastier
pastier
vloženo: 16.11.2012 17:15
autor: ivan

myslivecké umění

Můj první pokus v osmi letech
Můj první pokus v osmi letech
vloženo: 15.1.2017 18:11
autor: Matyáš Langmajer
Statistika
  • 240583 fotek (3 dnes)
  • 8327 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9614 inzerátů (1 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758118 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12997 komentářů videí (0 dnes)
  • 3353141 hlasování fotek (22 dnes)
  • 57129 hlasování videí (0 dnes)
  • 39114 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 14 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Oběd. Kočka na česneku.

vložil: Viktor Jablonický
vloženo: 19.3.2022 12:02
zobrazeno: 1535x
hodnocení: 12 hlasů



Komentáře:

20.3.2022 14:52 vložil Vlasta Szo"keová
1***
20.3.2022 09:21 vložil Michal Conkar
To je na krovácky spôsob? Nič nevyjde nazmar.
20.3.2022 09:21 vložil Antonín Polách
V učebnici myslivosti o V.Hendrycha kterou jsem tu nedávno zmiňoval ,je uveden popis vnadění na lišky při chytání do želez,kde se používá kočičí maso osmažené na sádle nebo másle,s přidáním čerstvých kobylinců.
19.3.2022 21:53 vložil Jiří Netík
To bych asi nepozřel.
19.3.2022 17:13 vložil Roman Macho
1*****
19.3.2022 12:51 vložil Jindřiška Padalíková
Tondo, česnek to přebije :)))
19.3.2022 12:09 vložil Antonín Polách
Prý má moc sladké maso.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.