
Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Skončilo září, měsíc jelenů
vloženo: 30.9.2025 22:21
autor: Josef Kouba
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17415) (1 dnes)
- úlovky (svět) (2317) (3 dnes)
- trofeje (4707)
- historie (3861) (1 dnes)
- zvěř v přírodě (43822) (5 dnes)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40013) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13567)
- zbraně (2621)
- lidé (4687)
- fotopast (16110)
- myslivecké umění (4884)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7157)
- ptactvo v přírodě (20756) (4 dnes)
- hmyz v přírodě (7461) (3 dnes)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15768)
- myslivecké stavby (3948) (1 dnes)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24690) (2 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Jelen k jubileu
vloženo: 22.10.2013 21:10
autor: Leoš Lukášek
úlovky (svět)

Osmerák
vloženo: 21.2.2012 05:54
autor: Josef Vršan
trofeje

PÉŤŮV RARIŤÁK.
vloženo: 2.10.2015 04:11
autor: Jaroslav Vlosovský
zvěř v přírodě

Zatoulané
vloženo: 2.11.2017 09:01
autor: Děda z lesa
zbraně

PRO RADOST.
vloženo: 20.9.2019 02:35
autor: Jaroslav Vlosovský
fotopast

...
vloženo: 6.5.2018 07:41
autor: Jaroslav Richter
myslivecké umění

Vyřezávaná podložka pod "zbraně"
vloženo: 7.3.2018 15:50
autor: jirka krbeček
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Dlouhodobá macerace ve studené vodě je velmi důležitá

Komentáře:
2.1.2015 17:51 vložil Martin Saifrt
Nebo pár hodin ve slané vodě,
Nebo pár hodin ve slané vodě,
27.12.2014 21:05 vložil Marek Švub
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
27.12.2014 19:49 vložil Jan Tesař
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










