

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Osmerák ze strání
vloženo: 6.9.2025 09:59
autor: Jan
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17393)
- úlovky (svět) (2283)
- trofeje (4705)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43821)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39928)
- lovecké výstavy (1567)
- lovecký pes (13563)
- zbraně (2618)
- lidé (4686)
- fotopast (16052)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7158)
- ptactvo v přírodě (20748)
- hmyz v přírodě (7367)
- obojživelníci a plazi (1366)
- květiny a houby (15752)
- myslivecké stavby (3952)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24672)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Můj první srnec
vloženo: 26.8.2012 11:51
autor: Michaela Mikšíková
úlovky (svět)

PL 2015
vloženo: 13.2.2016 07:12
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje

Moji letošní srnci
vloženo: 28.8.2012 06:20
autor: Josef Vršan
zvěř v přírodě

Sele
vloženo: 1.6.2016 08:30
autor: Děda z lesa
zbraně

Nové zapažbení lankasterového trojáku,detail napasování,moje práce.
vloženo: 8.7.2020 18:36
autor: Stanislav Satoria
fotopast

Nahoře je to nejlepší.
vloženo: 7.3.2012 04:48
autor: Josef Vršan
myslivecké umění

Vladimír Lepš II.
vloženo: 9.12.2020 22:04
autor: Jiří Netík
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Připrava na Silvestra
Lovecké klobásy ze zvěřiny
Komentáře:
27.12.2014 19:04 vložil Jaroslav Novotný
Kam se mám dostavit????Ty jsou.....MNAM!!!!!!!
Kam se mám dostavit????Ty jsou.....MNAM!!!!!!!
25.12.2014 20:48 vložil Svatopluk Huličný
1*** , pane Med potvrzuji slova Milana Janovského, ač klobásky tvoří každý po svém, vepřový bok je základ pro chutnou sťavnatou klobásku. Na výsledek má samozřejmě vliv více faktorů, jako například poměr prátu a ostatního, dobře vyudit a nevysušit, podobné je to i s dobrým uzeným (dobře naložit ,někdo nejprve na sucho pak voda, někdo hned voda, někdo trocha jedu - pragany na probarvení, nékdo zase ...... ) , hlavně to brát s humorem a zábavou ony se nakonec povedou ! Nejen mysliveckému kulinářství a uzenářství zdar !
1*** , pane Med potvrzuji slova Milana Janovského, ač klobásky tvoří každý po svém, vepřový bok je základ pro chutnou sťavnatou klobásku. Na výsledek má samozřejmě vliv více faktorů, jako například poměr prátu a ostatního, dobře vyudit a nevysušit, podobné je to i s dobrým uzeným (dobře naložit ,někdo nejprve na sucho pak voda, někdo hned voda, někdo trocha jedu - pragany na probarvení, nékdo zase ...... ) , hlavně to brát s humorem a zábavou ony se nakonec povedou ! Nejen mysliveckému kulinářství a uzenářství zdar !
25.12.2014 19:14 vložil Pavel Hamšík
Kdeže bude ten Silvestr?
Kdeže bude ten Silvestr?
25.12.2014 19:13 vložil Pavel Hamšík
Kdeže bude ten Silvestr?
Kdeže bude ten Silvestr?
25.12.2014 18:09 vložil Karel Švejda
Vypadají moc dobře.1*
Vypadají moc dobře.1*
25.12.2014 17:48 vložil Milan Janovský
Pane Med,nesmíte šetřit prorostlým bůčkem,pak nemají chybu.
Pane Med,nesmíte šetřit prorostlým bůčkem,pak nemají chybu.
25.12.2014 17:29 vložil Josef Štros
Tak to bude krásný Silvestr.Ještě dobré pivo a nechte si chutnat!!!
Tak to bude krásný Silvestr.Ještě dobré pivo a nechte si chutnat!!!
25.12.2014 16:42 vložil Josef Med
Nevím jestli to není Vaše výrobní tajemství ale přesto se zeptám, jak je děláte? Já je zkoušel již dvakrát a vždy byly klobásy suché i když jsem napodruhé míchal zvěřinu s kouskem vepřového masa. Tím neříkám že by se nesnědly ale nebylo to nic extra. Tyto vypadají luxusně, přeji dobrou chuť :o)
Nevím jestli to není Vaše výrobní tajemství ale přesto se zeptám, jak je děláte? Já je zkoušel již dvakrát a vždy byly klobásy suché i když jsem napodruhé míchal zvěřinu s kouskem vepřového masa. Tím neříkám že by se nesnědly ale nebylo to nic extra. Tyto vypadají luxusně, přeji dobrou chuť :o)
25.12.2014 13:48 vložil Milan Flora
Jiří, tak tebe Silvestr určitě nepřekvapí...1***
Jiří, tak tebe Silvestr určitě nepřekvapí...1***
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.