16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Tretie vlanajsie zlato
Tretie vlanajsie zlato
vloženo: 26.7.2020 19:59
autor: juraj krnan

úlovky (svět)

Zimbabwe díl 13.
Zimbabwe díl 13.
vloženo: 4.1.2018 12:09
autor: Radek

trofeje

Trofej jelena
Trofej jelena
vloženo: 1.4.2016 11:56
autor: Radek

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 8.1.2013 08:29
autor: Marek Drha

zbraně

Pažby na kulovnice CZ (řezby,šelak)
Pažby na kulovnice CZ (řezby,šelak)
vloženo: 18.1.2018 10:25
autor: jirka krbeček

fotopast

Meďo I
Meďo I
vloženo: 10.4.2015 21:42
autor: Ladislav Mlynský

myslivecké umění

Krásy porcelánu 10
Krásy porcelánu 10
vloženo: 28.12.2019 19:24
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241328 fotek (3 dnes)
  • 8386 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9646 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758574 komentářů fotek (8 dnes)
  • 12982 komentářů videí (0 dnes)
  • 3356473 hlasování fotek (14 dnes)
  • 57190 hlasování videí (0 dnes)
  • 39350 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 6 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Sírovec 3

Sírovec rástol na strome, ktorý bol naklonený nad vodnou hladinou, bolo ho vidieť len z člna. Zajtra bude vynikajúci vyprážaný ako rezne
vložil: Michal Ferdics
vloženo: 2.9.2016 18:44
zobrazeno: 957x
hodnocení: 6 hlasů



Komentáře:

5.9.2016 08:24 vložil Michal Ferdics
Treba si vybrať mladé plodnice, staršie sú už tuhšie, drevnaté. Huba má podobnú štruktúru ako suchšie kuracie mäso s miernou kyslastou chuťou. Môj obľúbený spôsob prípravy je nasledovný, mladé plodnice treba nakrájať na 0,5 až 1cm plátky ako kuracie prsíčka na řízky, na noc je naložím do mlieka s trochou cesnaku s tým sa odstráni kyslastá chuť a plátky mierne prevonia cesnak. Treba ich vybrať, usušiť a potom si ich už len môžte upiecť alebo vypražiť napríklad ako řízky v trojobale alebo len tak na grile s pridaním rôzných korenín podľa vlastnej chuti najlepšie je pripraviť si ochutený olej a tým plátky potierať počas pečenia. Jeden môj kamarát ju pripravuje na spôsob guláše, tiež výborne, hubu treba nakrájať na mänšie kocky ako mäso max 1x1cm, naložiť do mlieka a po víjmuti dobre okoreniť.
3.9.2016 21:16 vložil Ellhenický Petr
Jedl jsem ho jednou a i když sním všechno, tak nic moc.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.