16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kňour
Kňour
vloženo: 8.10.2018 14:19
autor: Michal Klouda

úlovky (svět)

Raritné zlato
Raritné zlato
vloženo: 3.5.2017 08:37
autor: NH

trofeje

Neoddělitelné
Neoddělitelné
vloženo: 15.3.2018 08:51
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

Blízká setkání 3
Blízká setkání 3
vloženo: 24.3.2019 16:48
autor: Pavel Komárek

zbraně

Mistrovské dílo z Brna
Mistrovské dílo z Brna
vloženo: 5.3.2014 00:22
autor: Andrej Mrlian

fotopast

rys
rys
vloženo: 8.11.2016 18:15
autor: Radek Kordač

myslivecké umění

*
*
vloženo: 21.2.2016 11:07
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240349 fotek (0 dnes)
  • 8314 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9575 inzerátů (0 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 757780 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12996 komentářů videí (0 dnes)
  • 3351754 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57105 hlasování videí (0 dnes)
  • 39066 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Turkyňová sezóna je tu!

Turkyň (Turecké žito) je kukuřice. Určitě máte rádi vařenou nebo opékanou na ohni. Prozradím Vám Soutocký recept. Dejte ji nevyšůstanů(neočistěnou) na gril. Pak vyšůstat omastit a osolit. To je bomba. Dobrou chuť!
vložil: Jiří Netík
vloženo: 7.8.2016 08:52
zobrazeno: 1623x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

10.8.2016 13:55 vložil Jiří Létal
tady je nějak rozšoustáno :-)
7.8.2016 23:07 vložil František Mlčoch
Jiří hurá,další z Vaší strany co zná ten výraz Turkyně! Účastníci srazu MLv z r.2012 ví oč jde..
7.8.2016 12:26 vložil Jiří Zábran
1****
7.8.2016 09:30 vložil Štefan
No to je bomba.
7.8.2016 09:13 vložil Jindřiška Padalíková
Miluji opečenou na ohni+sádlo+sůl. Vyzkouším.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.