16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Medzi dvomi rivalmi
Medzi dvomi rivalmi
vloženo: 23.9.2018 10:55
autor: Igor Vašek

úlovky (svět)

Rusko 2019
Rusko 2019
vloženo: 27.10.2019 04:23
autor: mirojevo

trofeje

Nebezpečná parta v revíru
Nebezpečná parta v revíru
vloženo: 16.1.2018 09:04
autor: eduard lukáš

zvěř v přírodě

Spokojená
Spokojená
vloženo: 5.2.2017 08:29
autor: Martin Hruška

zbraně

Nové zapažbení kulobroku Merkel, moje práce.
Nové zapažbení kulobroku Merkel, moje práce.
vloženo: 28.10.2019 19:25
autor: Stanislav Satoria

fotopast

Lovec a kořist
Lovec a kořist
vloženo: 5.6.2015 15:41
autor: Jindřich Ruml

myslivecké umění

farbiar
farbiar
vloženo: 9.1.2012 16:00
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241741 fotek (12 dnes)
  • 8409 videí (2 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9658 inzerátů (6 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759051 komentářů fotek (17 dnes)
  • 12989 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358745 hlasování fotek (48 dnes)
  • 57233 hlasování videí (0 dnes)
  • 39445 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 19 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Zvěřinová tlačenka

Lovecké právo / srdce , lizák ,ledvinky / z jednoho koloucha zvěře jelení nebo selete 30 kg. ,plec , játra namlít , hlava nebo pacičky prasete domácího sůl ,česnek , majoránka ,nové koření ,bobkový list ,pepř . Já přidávám na malé kostky nakrájené sádlo . 5 balíčků želatiny ( Vitana ) + 1 kg bůčku mám rád mastné . Nejdříve dám ovařit právo , vodu po 5 minutách varu sliji a vše pečlivě propláchnu , oprané maso dám do osolené vody společně s celým pepřem , vavřínem a nové koření, Do tohoto hrnce k masu přidám i ovařené právo a vařím 2 - 3 hodiny , pak dosolím a dopepřím , drcený česnek , majoránka , naplním a 20 minut povařím již hotové tláči . Do druhého dne nechám chladnout a pečlivě otáčím . Přátelé přeji Lovu zdar a dobrou chuť
vložil: Jiří Zábran
vloženo: 31.1.2017 07:59
zobrazeno: 2311x
hodnocení: 15 hlasů



Komentáře:

4.2.2017 19:19 vložil Jiří Zábran
Martin má pravdu, ale vtom je veliký problém ,u nás stěží v masně seženu půl hlavy a když jsou pacičky, tak to je svátek, proto ta želatina .
4.2.2017 00:27 vložil Martin Surý
Jiří ,když uvaříte dost silný vývar ,tak není potřeba želatina.Z kolene a nožiček je dost na to ,aby se tam nemuselo přidávat nic navíc. Ale každý má svůj postup a já Vám ho nechci brát ,jen jsem napsal své zkušennosti.
31.1.2017 12:45 vložil Jan Novák
A zase ten b.b máš jasně napsáno zvěřinová...
31.1.2017 12:35 vložil Jiří Zábran
Pane Holý, děkuji a těším se na vaší aspoň jednu malou fotku .

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.