16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Můj jelen z letošní říje
Můj jelen z letošní říje
vloženo: 25.9.2019 11:19
autor: Michal Klouda

úlovky (svět)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 2.2.2018 15:51
autor: Michal / admin /

trofeje

Stříbrný
Stříbrný
vloženo: 11.2.2019 17:22
autor: Jeroným Levák

zvěř v přírodě

***
***
vloženo: 4.1.2018 16:29
autor: Daniela Badayová

zbraně

puška mého přítele
puška mého přítele
vloženo: 26.2.2014 22:19
autor: Jan Koller

fotopast

Kongres
Kongres
vloženo: 12.1.2014 11:45
autor: Ladislav Michek

myslivecké umění

Muflón
Muflón
vloženo: 8.2.2019 17:38
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240597 fotek (1 dnes)
  • 8328 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9615 inzerátů (0 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758129 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12998 komentářů videí (0 dnes)
  • 3353199 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57130 hlasování videí (0 dnes)
  • 39115 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Gulášek - začátek

vložil: Michael Brož
vloženo: 23.5.2013 15:36
zobrazeno: 1910x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

24.5.2013 08:17 vložil Lubomír Prokeš
1****
24.5.2013 05:21 vložil Jaroslav Vlosovský
Míšo začátek fakt dobrý. Jinak já dávám maso až je cibule tmavá. To pak dá gulášku pěknou barvičku. Tak jsem Míšo zvědavej na pokračování....1***
23.5.2013 23:32 vložil Milan Flora
Michale, moje řeč, když se guláš zbaští všechen, pak není co řešit a hlavně když jsou všichní spokojeni...1*
23.5.2013 23:20 vložil Michael Brož
Romane váhově jí dávám půlku z váhy masa a hezky do tmava, ale to se mi někdy nechce :o))) tak jen do zlatava. Podle toho kolik jí je mi to v tomhle hrnci vychází na hodinu, hodinu a půl a to se mi fakt někdy nechce u toho stát, tak to jen malinkato ošulím :o))) a jinak dle fantazie, vlastní chuti a třeba i co dům dá a taky podle rozpočtu. Jde to zmáknout za pětistovku(bez masa), ale i za jednou tolik. No a největší odměna, když chutná a všechno se zbaští :o)))
23.5.2013 23:00 vložil Roman Skřejpek
Michale,gulášek vypadá zajímavě a otázka zní-ty dáváš maso na jen zpěněnou cibulku? Já maso dávám až je cibule vždy aspoň více růžová,zatím jsem nemněl odvahu dát maso na světlou cibuli.Tak písni něco na toto téma,jiný kraj jiný postup při vaření guláše-pokrmu pro bohy:-))

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.