

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Poslední den dovolené
vloženo: 18.8.2025 17:10
autor: Libor Vytrhlik
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17383)
- úlovky (svět) (2266)
- trofeje (4707)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43757)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39857)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13573)
- zbraně (2613)
- lidé (4684)
- fotopast (16035)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7149)
- ptactvo v přírodě (20720)
- hmyz v přírodě (7300)
- obojživelníci a plazi (1365)
- květiny a houby (15729)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24661)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Liška
vloženo: 27.1.2015 05:37
autor: Josef Vršan
úlovky (svět)

Francie 2017
vloženo: 6.8.2017 19:14
autor: chasse
trofeje

Další moje práce....
vloženo: 15.2.2013 15:46
autor: Terka Apeltová
zvěř v přírodě

Liška
vloženo: 24.1.2020 06:15
autor: Josef Vršan
zbraně

Nůž - damašek a paroh
vloženo: 3.8.2016 12:49
autor: Karel Obrtál
fotopast

*
vloženo: 31.5.2018 13:42
autor: Rostislav Jurdič
myslivecké umění

Z mojí dílničky
vloženo: 27.1.2018 15:17
autor: Milan Kučera
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Šunka z divočáka
Žadná věda a chutná skvěle
Komentáře:
12.10.2017 05:45 vložil Jaroslav Novotný
Díky moc.
Díky moc.
11.10.2017 20:32 vložil Pavel Novák
Zapomněl jsem že se vaří 2 hodiny
Zapomněl jsem že se vaří 2 hodiny
11.10.2017 19:09 vložil Pavel Novák
Zdravím. Recept je jednoduchý 1 kg kýty nebo plecka odblaním a nakrájím na kostky 2-3 cm přidám 2.5 dkg Pragandy, 1 dcl vody, 2-3 lžičky medu. Vše promíchat a hneteme asi 30 min. až maso pustí šlem. Nacpe se do šunkovaru a nechá se 24 hod. v lednici. Pak vařit v hrnci s vodou při teplotě 70- 75 stupňů C. Může se do masa přidat pepř mletý a česnek. Je lepší jí dělat z plecka šunka je.víc šťavnatější. Dělám jí i z vepřového.
Zdravím. Recept je jednoduchý 1 kg kýty nebo plecka odblaním a nakrájím na kostky 2-3 cm přidám 2.5 dkg Pragandy, 1 dcl vody, 2-3 lžičky medu. Vše promíchat a hneteme asi 30 min. až maso pustí šlem. Nacpe se do šunkovaru a nechá se 24 hod. v lednici. Pak vařit v hrnci s vodou při teplotě 70- 75 stupňů C. Může se do masa přidat pepř mletý a česnek. Je lepší jí dělat z plecka šunka je.víc šťavnatější. Dělám jí i z vepřového.
11.10.2017 15:36 vložil Jaroslav Novotný
Prosím,receptík by tam nebyl????
Prosím,receptík by tam nebyl????
11.10.2017 10:29 vložil Svatopluk Huličný
Vypadá dost dobře, 1**
Vypadá dost dobře, 1**
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.