16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Životní
Životní
vloženo: 13.3.2015 11:48
autor: stvmax

úlovky (svět)

Tradiční výřad kamzíku ve Slovinsku
Tradiční výřad kamzíku ve Slovinsku
vloženo: 24.2.2016 13:58
autor: Radek

trofeje

Neoddělitelné
Neoddělitelné
vloženo: 15.3.2018 08:51
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

...
...
vloženo: 18.4.2014 17:54
autor: Marek Drha

zbraně

V dílně...
V dílně...
vloženo: 27.8.2015 07:00
autor: jirka krbeček

fotopast

...
...
vloženo: 26.5.2015 06:41
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

farbiar..
farbiar..
vloženo: 2.2.2014 16:32
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241751 fotek (0 dnes)
  • 8409 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9658 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759063 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12989 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358794 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57239 hlasování videí (0 dnes)
  • 39450 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 0 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jezevec těsně před zasunutím do trouby...

vložil: Láďa Okoun
vloženo: 29.6.2014 18:44
zobrazeno: 1717x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

30.6.2014 16:18 vložil Láďa Okoun
Bez vzorků a kontroly bych to nikdy nedělal,protože i přes tu dobrotu by to byl risk a zvěřina je z mrazáku.
29.6.2014 21:02 vložil Jiří Lengyel,starší
Čerstvá zvěřina,nebo z mrazáku?
29.6.2014 20:44 vložil Miroslav Novak
Kdo tiho kontroluje
29.6.2014 19:05 vložil Roman Skřejpek
Pár jsem jich nakládal a i upekl,kolegové ne jedli ale žrali a i ten sosík byl doslova sežrán,nikdy jsem však ani neokusil,nějak se mně to heklovalo,ač ta vůně je doslova omamná.Ten kdo může,nechť pojídá,já bohužel nemohu.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.