Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17426)
- úlovky (svět) (2319)
- trofeje (4707)
- historie (3863)
- zvěř v přírodě (43855)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40058) (3 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13573)
- zbraně (2624)
- lidé (4698)
- fotopast (16138) (4 dnes)
- myslivecké umění (4885)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7163)
- ptactvo v přírodě (20781)
- hmyz v přírodě (7499) (1 dnes)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15774)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24711)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Jelen 2014
vloženo: 7.4.2016 07:27
autor: Michal / admin /
úlovky (svět)

Jelen Polsko 2011
vloženo: 16.2.2012 19:58
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje

Kamarádův srnec
vloženo: 6.7.2017 20:35
autor: Blanka Klatovská
zvěř v přírodě

už to začína
vloženo: 3.9.2014 10:15
autor: Rastislav Rejko
zbraně

Nové zapažbení lankasterového trojáku,detail napasování,moje práce.
vloženo: 8.7.2020 18:36
autor: Stanislav Satoria
fotopast

...
vloženo: 3.9.2012 14:58
autor: Josef Cimerman
myslivecké umění

diana
vloženo: 23.4.2018 12:05
autor: Ondřej Trlifaj
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Zlatý beran
Vařil jsem ho 3,5 hod ( spodní čelist 2 hod), toulce nešly sundat, trvalo to 1,5 hod boucháním gumové paličky než se to povedlo
Komentáře:
31.12.2018 04:50 vložil Václav Hlaváček
Stačí vařit tak dlouho, až jdou stahnout
Stačí vařit tak dlouho, až jdou stahnout
25.12.2018 07:17 vložil bohuslav šeda
A někdy postačí přidat jedlou sodu a je to za půl...
A někdy postačí přidat jedlou sodu a je to za půl...
23.12.2018 21:33 vložil jiri rajs
Tak k,tomu je třeba chemik,kulturista a trpělivec.
Tak k,tomu je třeba chemik,kulturista a trpělivec.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










