16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelen evropský
Jelen evropský
vloženo: 22.9.2019 21:15
autor: Tomáš Cibulka

úlovky (svět)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 2.2.2018 15:51
autor: Michal / admin /

trofeje

Šesterák
Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Bachyně
Bachyně
vloženo: 26.4.2016 19:18
autor: Martin Žatka

zbraně

Nůž rytý na zakázku II.
Nůž rytý na zakázku II.
vloženo: 12.2.2015 14:11
autor: Petra Hanzlíková

fotopast

divočáci
divočáci
vloženo: 1.2.2017 15:01
autor: Václav Hryzlík

myslivecké umění

nuda..
nuda..
vloženo: 12.3.2014 17:44
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240602 fotek (6 dnes)
  • 8328 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9612 inzerátů (1 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758131 komentářů fotek (2 dnes)
  • 12998 komentářů videí (0 dnes)
  • 3353208 hlasování fotek (9 dnes)
  • 57130 hlasování videí (0 dnes)
  • 39115 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 4 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Houbová sekaná

vložil: Jiří Slavík
vloženo: 27.9.2017 15:26
zobrazeno: 1165x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

3.10.2017 11:17 vložil Jiří Slavík
Recept Houbová sekaná 1 Kg - tvrdších hub, 1 vejce, strouhanka + krupička, majoránka, česnek, sůl, mletý pepř, 2 rohlíky namočené v mléku. Nakrájené houby necháme přejít varem, necháme vychladnout a nožem rozsekáme na drobno. Dáme do mísy a přidáme sůl, mletý pepř, majoránku, česnek, vejce, rohlíky, strouhanku a lžíci krupičky. Promícháme a utvoříme šišky ( z daného množství budou dvě). Hotové šišky potřeme bílkem aby držela pohromadě. Pečeme do zlatova asi 30 až 45 min. Dobrou chuť.
2.10.2017 13:27 vložil Jiří Slavík
Dobrý den, zítra vložím recept.
29.9.2017 05:31 vložil Jaroslav Vlosovský
1*
28.9.2017 10:36 vložil Jindřich Drahokoupil
Dobrý den, nebyl by receptík???

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.