16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

životný kanec
životný kanec
vloženo: 6.11.2013 13:45
autor: michal porubsky

úlovky (svět)

Lov rysa v Lotyšsku
Lov rysa v Lotyšsku
vloženo: 24.1.2019 17:37
autor: Martin Saifrt

trofeje

Šesterák
Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Sele
Sele
vloženo: 1.6.2016 08:30
autor: Děda z lesa

zbraně

Vzpomínka na dědu
Vzpomínka na dědu
vloženo: 8.1.2012 13:44
autor: Ivo Kolář

fotopast

Ta se povedla....
Ta se povedla....
vloženo: 12.1.2016 00:28
autor: Luděk Kubánek

myslivecké umění

nové
nové
vloženo: 22.1.2015 19:08
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241956 fotek (5 dnes)
  • 8416 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9665 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759264 komentářů fotek (13 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359578 hlasování fotek (50 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39501 registrovaných uživatelů
    3 dnes nových, 15 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Dlouhodobá macerace ve studené vodě je velmi důležitá

vložil: Jiří Švec
vloženo: 27.12.2014 13:22
zobrazeno: 3526x
hodnocení: 12 hlasů



Komentáře:

2.1.2015 17:51 vložil Martin Saifrt
Nebo pár hodin ve slané vodě,
27.12.2014 21:05 vložil Marek Švub
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
27.12.2014 19:49 vložil Jan Tesař
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.