Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17426)
- úlovky (svět) (2319)
- trofeje (4707)
- historie (3863)
- zvěř v přírodě (43855)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40058) (3 dnes)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13573)
- zbraně (2624)
- lidé (4698)
- fotopast (16139) (5 dnes)
- myslivecké umění (4885)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7163)
- ptactvo v přírodě (20781)
- hmyz v přírodě (7499) (1 dnes)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15774)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24711)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Daněk z Boleradic
vloženo: 29.10.2018 21:46
autor: Bronislav Malinka
úlovky (svět)

Tradiční výřad kamzíku ve Slovinsku
vloženo: 24.2.2016 13:58
autor: Radek
trofeje

kamzík
vloženo: 13.1.2014 17:12
autor: Roman Dudek
zvěř v přírodě

Strom je můj.
vloženo: 6.3.2015 08:33
autor: Děda z lesa
zbraně

Nůž vyrobený tátovi k narozeninám
vloženo: 22.7.2015 15:57
autor: Milan Stýblo
fotopast

Modelka :)
vloženo: 9.2.2014 10:59
autor: Vojtěch Bednařík
myslivecké umění

Můj první pokus v osmi letech
vloženo: 15.1.2017 18:11
autor: Matyáš Langmajer
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
Dlouhodobá macerace ve studené vodě je velmi důležitá

Komentáře:
2.1.2015 17:51 vložil Martin Saifrt
Nebo pár hodin ve slané vodě,
Nebo pár hodin ve slané vodě,
27.12.2014 21:05 vložil Marek Švub
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
27.12.2014 19:49 vložil Jan Tesař
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










