16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zima 2016/2017
Zima 2016/2017
vloženo: 6.4.2017 13:07
autor: Jan Mikula

úlovky (svět)

Barevná Kanada
Barevná Kanada
vloženo: 23.2.2015 08:08
autor: Děda z lesa

trofeje

Šesterák
Šesterák
vloženo: 21.8.2017 06:27
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Liška v oboře
Liška v oboře
vloženo: 2.6.2020 08:32
autor: Děda z lesa

zbraně

 Milenky mého mysliveckého dědu č.2
Milenky mého mysliveckého dědu č.2
vloženo: 3.4.2013 21:27
autor: František Mlčoch

fotopast

...
...
vloženo: 12.5.2017 19:46
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Muflón
Muflón
vloženo: 8.2.2019 17:38
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241609 fotek (17 dnes)
  • 8400 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9661 inzerátů (2 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758873 komentářů fotek (31 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358058 hlasování fotek (127 dnes)
  • 57216 hlasování videí (2 dnes)
  • 39421 registrovaných uživatelů
    3 dnes nových, 18 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

A je to hotovo

trochu provokace na závěr
vložil: Marie Petrová
vloženo: 12.10.2011 22:47
zobrazeno: 2084x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

14.10.2011 16:36 vložil Petr Pořádek ml.
Dělali jsme to bez alobalu a byla to taky lahůdka, žádné vysušení jak někteří melou. Takto to jistě chutná ale oku to nelahodí, chtělo by to kůrčičku jak říká Kamil..
14.10.2011 09:05 vložil Kamil Plíšek
Je to vynikající mňam, už jsem měl tu čest ochutnat. Kamarád má následující postup: Potřou tajemnou směsí od jeho máti, obalí v alobalu, 3 hodiny pečou na prudkém ohni, potom sundají alobal, zmírní oheň, potírají směsí a dopékají a odkrajují, maso skoro samo odpadává od kosti, nemá to chybu! Složení směsi přesně neznám, vím jen, že do ní patří Fernet :-) Gurmánům zdar!
14.10.2011 07:52 vložil Josef Vršan
Milane tak to opravdu zkus jak piše Marie je to bašta.
13.10.2011 14:03 vložil Marie Petrová
Je to skutečně vynikající a chutné. Na 3 dny naložit do soli a česneku, pak zabalit do alobalu a už jen otáčet na rožni. Maso je výborně měkké.
13.10.2011 08:42 vložil Milan Flora
Sele divočáka na rožní jsem ještě nejedl, ale určitě je to dobrá bašta,masíčko jde pěkně od kosti, paráda... Musíme to odzkoušet, jak něco ulovíme.
12.10.2011 22:54 vložil Marie Petrová
Sele divočáka
12.10.2011 22:53 vložil Štefan
čo to je moc dobre to nevyzerá.
12.10.2011 22:52 vložil Štefan
???

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.