16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zima 2016/17
Zima 2016/17
vloženo: 22.3.2017 13:07
autor: josef stoklasa

úlovky (svět)

Maďarsko 2013
Maďarsko 2013
vloženo: 3.2.2014 17:42
autor: Karel Maršík

trofeje

Říje 2012
Říje 2012
vloženo: 2.2.2013 10:51
autor: Aleš Náhlý

zvěř v přírodě

Sele
Sele
vloženo: 1.6.2016 08:30
autor: Děda z lesa

zbraně

Rytina schránky CZ 557,moje práce.
Rytina schránky CZ 557,moje práce.
vloženo: 14.4.2020 20:21
autor: Stanislav Satoria

fotopast

Opatrná
Opatrná
vloženo: 5.6.2016 15:04
autor: Kamil Špaček

myslivecké umění

Autor neznámý II.
Autor neznámý II.
vloženo: 14.1.2017 13:49
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241639 fotek (3 dnes)
  • 8401 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9655 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758917 komentářů fotek (6 dnes)
  • 12985 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358207 hlasování fotek (8 dnes)
  • 57221 hlasování videí (0 dnes)
  • 39426 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Včerejší lišák

Lebku zítra vyvařím. Bude to moje první práce tak snad to nezkazím...
vložil: David Jirgala
vloženo: 19.12.2011 21:03
zobrazeno: 2383x
hodnocení: 26 hlasů



Komentáře:

21.12.2011 15:25 vložil Fergus
Lovu Zdar,,
20.12.2011 15:09 vložil Michael Brož
Lovu zdar!
20.12.2011 12:46 vložil Pavel Vejvodič
Lovu zdar.
20.12.2011 08:44 vložil David Jirgala
Lovu Dík za kamaráda co jí střelil. Díky za rady Filipe
19.12.2011 23:32 vložil Filip Pětivlas
Lovu zdar! Na tom není co zkazit Davide, jen jestli ti můžu poradit, kup si v drogerii žabku, když se zeptáš, tak ti jí určitě dají. Je to na máčení prádla a stojí to asi 25 korun. Do vody ve které budeš hlavu vařit dáš dvě plný lžíce žabky. Zbavíš se toho zápachu, bude to trvat kratší dobu a hlavně maso potom oddělíš od kosti klidně prstem, protože z něho bude jen taková slizká hmota. U lišky to jde obzvlášť dobře.. Ty největší kusy masa si ořež ještě před vařením, ať se žabka dostane ke kosti dřív :-)
19.12.2011 22:20 vložil Ivo Ondráček
Lovu zdar! A přeju příjemnou zábavu. Nejen, že vyvařování liščí lebky je mimořádně "voňavá" práce, ale také to obírání jde jedna radost...:)
19.12.2011 21:13 vložil Vlastimil Pavlíček
Přeji lovu zdar !!!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.