16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Srnec k 50-ke ako sa patrí
Srnec k 50-ke ako sa patrí
vloženo: 10.7.2020 11:26
autor: Miloš Bukoven

úlovky (svět)

Jelen Polsko 2011
Jelen Polsko 2011
vloženo: 16.2.2012 19:58
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Kamarádův raritní
Kamarádův raritní
vloženo: 27.7.2016 15:40
autor: karel marek

zvěř v přírodě

Liška v oboře
Liška v oboře
vloženo: 2.6.2020 08:32
autor: Děda z lesa

zbraně

PÁR MÝCH NOŽŮ DĚLANÝCH NA ZAKÁZKU.
PÁR MÝCH NOŽŮ DĚLANÝCH NA ZAKÁZKU.
vloženo: 9.1.2014 14:07
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

Kongres
Kongres
vloženo: 12.1.2014 11:45
autor: Ladislav Michek

myslivecké umění

Jeleň
Jeleň
vloženo: 13.2.2019 16:28
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241056 fotek (0 dnes)
  • 8346 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9645 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758472 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12976 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355912 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57123 hlasování videí (0 dnes)
  • 39204 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Sírovec 3

Sírovec rástol na strome, ktorý bol naklonený nad vodnou hladinou, bolo ho vidieť len z člna. Zajtra bude vynikajúci vyprážaný ako rezne
vložil: Michal Ferdics
vloženo: 2.9.2016 18:44
zobrazeno: 937x
hodnocení: 6 hlasů



Komentáře:

5.9.2016 08:24 vložil Michal Ferdics
Treba si vybrať mladé plodnice, staršie sú už tuhšie, drevnaté. Huba má podobnú štruktúru ako suchšie kuracie mäso s miernou kyslastou chuťou. Môj obľúbený spôsob prípravy je nasledovný, mladé plodnice treba nakrájať na 0,5 až 1cm plátky ako kuracie prsíčka na řízky, na noc je naložím do mlieka s trochou cesnaku s tým sa odstráni kyslastá chuť a plátky mierne prevonia cesnak. Treba ich vybrať, usušiť a potom si ich už len môžte upiecť alebo vypražiť napríklad ako řízky v trojobale alebo len tak na grile s pridaním rôzných korenín podľa vlastnej chuti najlepšie je pripraviť si ochutený olej a tým plátky potierať počas pečenia. Jeden môj kamarát ju pripravuje na spôsob guláše, tiež výborne, hubu treba nakrájať na mänšie kocky ako mäso max 1x1cm, naložiť do mlieka a po víjmuti dobre okoreniť.
3.9.2016 21:16 vložil Ellhenický Petr
Jedl jsem ho jednou a i když sním všechno, tak nic moc.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.