

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Osmerák ze strání
vloženo: 6.9.2025 09:59
autor: Jan
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17393)
- úlovky (svět) (2283) (1 dnes)
- trofeje (4705)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43819) (3 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39926) (1 dnes)
- lovecké výstavy (1567)
- lovecký pes (13563)
- zbraně (2618)
- lidé (4686)
- fotopast (16052) (1 dnes)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7158)
- ptactvo v přírodě (20748)
- hmyz v přírodě (7365) (3 dnes)
- obojživelníci a plazi (1366)
- květiny a houby (15748)
- myslivecké stavby (3952)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24671) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Můj první
vloženo: 27.9.2013 08:26
autor: Miroslav Novák
úlovky (svět)

Kamčatka 2018
vloženo: 13.11.2018 20:53
autor: Jiří Ondrejkovič
trofeje

Kmotřičky ...+1
vloženo: 23.2.2012 21:53
autor: Vít Hlavica
zvěř v přírodě

Zatoulané
vloženo: 2.11.2017 09:01
autor: Děda z lesa
zbraně

Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
vloženo: 23.6.2017 08:45
autor: Igor Filo
fotopast

pastier
vloženo: 16.11.2012 17:15
autor: ivan
myslivecké umění

sv.Hubert***
vloženo: 12.10.2014 19:23
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Srnčí podle Dona Simona
Celer, petržel, mrkev a cibuli pokrájíme na drobné kousky. Na sádle osmažíme špek a jemně opečeme naporcované srnčí maso. přidáme pepř a nové koření, osolíme, zalijeme sangrií/ nebo sladkým vínem/, přidáme zeleninu a dáme péct do trouby na 250 stupňů asi na hodinu a čtvrt, podle tuhosti masa. Zahustíme/např. strouhaným chlebem/, nebo můžeme použít jíšku. Jako příloha se hodí chléb, brambory nebo knedlík / houskový i bramborový/. Doporučuji zapíjet červeným vínem. Dobrou chuť
Komentáře:
25.9.2016 19:11 vložil Milan Flora
Dobrý...1***
Dobrý...1***
25.9.2016 18:13 vložil Kamil Plíšek
1***
1***
25.9.2016 00:26 vložil Jaroslav Vlosovský
Jo Jirko,ty si pěkně mlsáš...:-))...1**
Jo Jirko,ty si pěkně mlsáš...:-))...1**
24.9.2016 20:17 vložil Josef Zrostlík
Perfekt popsaný!
Perfekt popsaný!
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.