16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Můj první
Můj první
vloženo: 27.9.2013 08:26
autor: Miroslav Novák

úlovky (svět)

Kamčatka 2018
Kamčatka 2018
vloženo: 13.11.2018 20:53
autor: Jiří Ondrejkovič

trofeje

Kmotřičky  ...+1
Kmotřičky ...+1
vloženo: 23.2.2012 21:53
autor: Vít Hlavica

zvěř v přírodě

Zatoulané
Zatoulané
vloženo: 2.11.2017 09:01
autor: Děda z lesa

zbraně

Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
vloženo: 23.6.2017 08:45
autor: Igor Filo

fotopast

pastier
pastier
vloženo: 16.11.2012 17:15
autor: ivan

myslivecké umění

sv.Hubert***
sv.Hubert***
vloženo: 12.10.2014 19:23
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241045 fotek (10 dnes)
  • 8346 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9649 inzerátů (10 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758467 komentářů fotek (17 dnes)
  • 12976 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355846 hlasování fotek (99 dnes)
  • 57118 hlasování videí (1 dnes)
  • 39202 registrovaných uživatelů
    5 dnes nových, 27 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Srnčí podle Dona Simona

Celer, petržel, mrkev a cibuli pokrájíme na drobné kousky. Na sádle osmažíme špek a jemně opečeme naporcované srnčí maso. přidáme pepř a nové koření, osolíme, zalijeme sangrií/ nebo sladkým vínem/, přidáme zeleninu a dáme péct do trouby na 250 stupňů asi na hodinu a čtvrt, podle tuhosti masa. Zahustíme/např. strouhaným chlebem/, nebo můžeme použít jíšku. Jako příloha se hodí chléb, brambory nebo knedlík / houskový i bramborový/. Doporučuji zapíjet červeným vínem. Dobrou chuť
vložil: Jiří Zábran
vloženo: 24.9.2016 13:48
zobrazeno: 1484x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

25.9.2016 19:11 vložil Milan Flora
Dobrý...1***
25.9.2016 18:13 vložil Kamil Plíšek
1***
25.9.2016 00:26 vložil Jaroslav Vlosovský
Jo Jirko,ty si pěkně mlsáš...:-))...1**
24.9.2016 20:17 vložil Josef Zrostlík
Perfekt popsaný!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.