16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelení říje Slovensko 2019 - Štiavnické vrchy
Jelení říje Slovensko 2019 - Štiavnické vrchy
vloženo: 23.9.2019 23:20
autor: Bronislav Malinka

úlovky (svět)

Kanada
Kanada
vloženo: 17.5.2014 09:18
autor: Děda z lesa

trofeje

jeleň
jeleň
vloženo: 3.10.2014 15:31
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

Raději nerušit
Raději nerušit
vloženo: 13.4.2015 08:32
autor: Děda z lesa

zbraně

Pro rybáře
Pro rybáře
vloženo: 13.9.2015 13:10
autor: Karel Obrtál

fotopast

Lovec a kořist
Lovec a kořist
vloženo: 5.6.2015 15:41
autor: Jindřich Ruml

myslivecké umění

*
*
vloženo: 21.2.2016 11:07
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240613 fotek (5 dnes)
  • 8328 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9615 inzerátů (0 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758148 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12998 komentářů videí (0 dnes)
  • 3353282 hlasování fotek (10 dnes)
  • 57131 hlasování videí (0 dnes)
  • 39116 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 7 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Srnec 2

preparace byla náročná,vystěhoval jsem pul paneláku (i když hlava byla na balkone)pak mi dal azyl Martin Kelleru tak ještě jednou dík!
vložil: Martin Pavlíček
vloženo: 9.8.2011 15:05
zobrazeno: 2307x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

10.8.2011 02:07 vložil Martin Keller
No tomu věřím Milane.Mi vyvařovali na grilu a dali jsme taky jar.Má máma vyšla na balkon se slovi vy blázni proč nevyvařujete trofej v kotelně na šporáku?Vysvětlujeme jí,že trofej zapácha a odpověd zněla ,ale ,ale najednou zavál vítr a z balkonu se ozvalo.tak to už chápu proč jste venku to je teda odérr.K tomu Martin přidal příběh ,který se stal u nich v paneláku a mámě bylo vše jasné.Snad se Martin s příběhem pochlubí stojí za to???
10.8.2011 00:12 vložil Milan Flora
Chlapi, jednou jsem taky vyvařoval sraženého srnca, už na něm nebyla snad žádna svalovina, akorát kůže, kosti a kýbl červů. Když jsem odsekával sekerou hlavu, tak ta hlava povolila až po páté ráně, jak když člověk seká do gumy. Donesl jsem to dom a vařil na jsednoplotýnkovém vařiču s prodloužením 20 metrů od baráku v hrncu na jedno použití ( ze šrotu). Do vody jsem přidal k jaru i aviváž, ale nepomohlo to. Sousedka na mě z okna volala, co to vařím k obědu zdehlinu... a že musí pozavírat všecky okna. Vítr ten parfém nesl přímo na jejich barák. To byla teda vostuda, ale srnec je na zdi.
9.8.2011 20:08 vložil Martin Keller
Martine není zač bylo to zajímavé odpoledne.A to Aroma?Jen je velká škoda,že jsme ho strávyli u vyvařování tohoto srnce.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.