16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zlatý daněk
Zlatý daněk
vloženo: 10.10.2013 09:17
autor: Roman Semerád

úlovky (svět)

PL 2015
PL 2015
vloženo: 13.2.2016 07:12
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Zlatá rarita
Zlatá rarita
vloženo: 10.8.2018 09:27
autor: Antonín Pospíchal

zvěř v přírodě

Selátka
Selátka
vloženo: 22.3.2019 08:24
autor: Děda z lesa

zbraně

Hirsch III.
Hirsch III.
vloženo: 19.4.2015 10:27
autor: Karel Obrtál

fotopast

vlk na uhynutom jelnovi
vlk na uhynutom jelnovi
vloženo: 8.3.2013 14:33
autor: Lukáš Rusko

myslivecké umění

nové
nové
vloženo: 22.1.2015 19:08
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240524 fotek (5 dnes)
  • 8325 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9605 inzerátů (2 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758018 komentářů fotek (12 dnes)
  • 12997 komentářů videí (0 dnes)
  • 3352643 hlasování fotek (58 dnes)
  • 57123 hlasování videí (0 dnes)
  • 39103 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 12 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Až se zima zeptá

Na dlouhé zimní večery jsem vyrobil bezinkový likér s kávou a rumem
vložil: Jiří Švec
vloženo: 25.8.2018 14:49
zobrazeno: 1577x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

2.9.2018 12:32 vložil marie stanikova
..já jsem udělala liguere s borůvkami ..
25.8.2018 20:43 vložil Jiří Švec
4l černých kuliček bezu,2l vody,1,5-2kg cukru,1 l dobrého rumu, 2 vanilkové cukry, 4 lžíce bud.ˇinst.kávy,nebo 5 lžíc nor.kávy( lepší je inst.),6ks hřebíček,2 citróny. Bezinky povaříme s plátky citrónu(bez jader)a s hřebíčkem 20min.Přecedíme a vymačkáme přes plínku.Dáme cukr a znovu vaříme 20 min,potom dáme van.cukr a vaříme 3min,potom dáme kávu a za stálého michání vaříme 2 min.Do studeného roztoku nalejeme rum. Dobrou chuť.
25.8.2018 19:56 vložil petra
Já bych brala takové chlapa co pořád jen zaváří a dělá sám zásoby na zimu.
25.8.2018 19:12 vložil Jindřiška Padalíková
Recept by nebyl ? Děkuji předem.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.