16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kňour
Kňour
vloženo: 8.10.2018 14:19
autor: Michal Klouda

úlovky (svět)

Tradiční výřad kamzíku ve Slovinsku
Tradiční výřad kamzíku ve Slovinsku
vloženo: 24.2.2016 13:58
autor: Radek

trofeje

Můj páteční.
Můj páteční.
vloženo: 5.8.2020 07:27
autor: Ladislav Bodi

zvěř v přírodě

Na naháňce,netrefil...
Na naháňce,netrefil...
vloženo: 31.1.2013 12:39
autor: Pavel Morávek

zbraně

 Stephen Grants Patent...Na žádost Jana Franka...1
Stephen Grants Patent...Na žádost Jana Franka...1
vloženo: 9.5.2013 21:27
autor: František Mlčoch

fotopast

budúci kráľ...
budúci kráľ...
vloženo: 9.7.2019 12:50
autor: pali1

myslivecké umění

vlk
vlk
vloženo: 27.2.2018 18:54
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 240359 fotek (10 dnes)
  • 8315 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9578 inzerátů (3 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 757798 komentářů fotek (18 dnes)
  • 12996 komentářů videí (0 dnes)
  • 3351806 hlasování fotek (52 dnes)
  • 57105 hlasování videí (0 dnes)
  • 39066 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 12 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Turkyňová sezóna je tu!

Turkyň (Turecké žito) je kukuřice. Určitě máte rádi vařenou nebo opékanou na ohni. Prozradím Vám Soutocký recept. Dejte ji nevyšůstanů(neočistěnou) na gril. Pak vyšůstat omastit a osolit. To je bomba. Dobrou chuť!
vložil: Jiří Netík
vloženo: 7.8.2016 08:52
zobrazeno: 1649x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

10.8.2016 13:55 vložil Jiří Létal
tady je nějak rozšoustáno :-)
7.8.2016 23:07 vložil František Mlčoch
Jiří hurá,další z Vaší strany co zná ten výraz Turkyně! Účastníci srazu MLv z r.2012 ví oč jde..
7.8.2016 12:26 vložil Jiří Zábran
1****
7.8.2016 09:30 vložil Štefan
No to je bomba.
7.8.2016 09:13 vložil Jindřiška Padalíková
Miluji opečenou na ohni+sádlo+sůl. Vyzkouším.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.