16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jirkuv lončák
Jirkuv lončák
vloženo: 27.11.2020 06:16
autor: Josef Vršan

úlovky (svět)

Kyrgyzstán 2018
Kyrgyzstán 2018
vloženo: 18.3.2019 22:34
autor: Petr Korbel

trofeje

najlepší tejto sezony na preparáciu
najlepší tejto sezony na preparáciu
vloženo: 1.2.2014 12:43
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

Raději nerušit
Raději nerušit
vloženo: 13.4.2015 08:32
autor: Děda z lesa

zbraně

      Sauer S202 - Classic, ráže .30-06 Spr.
Sauer S202 - Classic, ráže .30-06 Spr.
vloženo: 5.1.2015 10:19
autor: Petra Hanzlíková

fotopast

trocha adrenalinu
trocha adrenalinu
vloženo: 13.3.2014 16:33
autor: Jaroslav Válek

myslivecké umění

malba na bříze
malba na bříze
vloženo: 4.1.2018 12:22
autor: Michaela Píchová
Statistika
  • 240284 fotek (0 dnes)
  • 8312 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9572 inzerátů (0 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 757723 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12996 komentářů videí (0 dnes)
  • 3351295 hlasování fotek (5 dnes)
  • 57100 hlasování videí (1 dnes)
  • 39048 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 0 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jezevec těsně před zasunutím do trouby...

vložil: Láďa Okoun
vloženo: 29.6.2014 18:44
zobrazeno: 1595x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

30.6.2014 16:18 vložil Láďa Okoun
Bez vzorků a kontroly bych to nikdy nedělal,protože i přes tu dobrotu by to byl risk a zvěřina je z mrazáku.
29.6.2014 21:02 vložil Jiří Lengyel,starší
Čerstvá zvěřina,nebo z mrazáku?
29.6.2014 20:44 vložil Miroslav Novak
Kdo tiho kontroluje
29.6.2014 19:05 vložil Roman Skřejpek
Pár jsem jich nakládal a i upekl,kolegové ne jedli ale žrali a i ten sosík byl doslova sežrán,nikdy jsem však ani neokusil,nějak se mně to heklovalo,ač ta vůně je doslova omamná.Ten kdo může,nechť pojídá,já bohužel nemohu.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.