16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Životní trofej i zážitek.
Životní trofej i zážitek.
vloženo: 28.2.2012 15:23
autor: Jindřich Ruml

úlovky (svět)

Raritka z Maďarska
Raritka z Maďarska
vloženo: 21.6.2012 10:28
autor: Vojtěch Bednařík

trofeje

Kamarádův srnec
Kamarádův srnec
vloženo: 9.7.2019 06:18
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 9.2.2018 06:05
autor: Josef Vršan

zbraně

Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
vloženo: 23.6.2017 08:45
autor: Igor Filo

fotopast

duo
duo
vloženo: 18.3.2015 20:27
autor: Karel Strych

myslivecké umění

krasavci
krasavci
vloženo: 8.1.2016 13:31
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241670 fotek (12 dnes)
  • 8405 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9660 inzerátů (9 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758976 komentářů fotek (28 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3358392 hlasování fotek (76 dnes)
  • 57225 hlasování videí (1 dnes)
  • 39438 registrovaných uživatelů
    5 dnes nových, 5 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Krkovička s černými rajčaty.

Místo kmínu jsem použil koprové semínka a zalil rumem. Pak to šlo na gril. Dalo se to.
vložil: Jiří Netík
vloženo: 13.8.2016 12:17
zobrazeno: 1372x
hodnocení: 18 hlasů



Komentáře:

15.8.2016 09:25 vložil Kamil Plíšek
1***
13.8.2016 20:18 vložil Jiří Netík
Milane, s tím "mladý" jste šlápl do h.... !Já jsu starý cap. Já jsem to špatně napsal, tam mělo být zakápl!
13.8.2016 19:56 vložil Milan Janovský
Paní Jindřiško máte pravdu s tím rumem,Jirka je ještě mladý nerozvážný hoch .)))))
13.8.2016 14:54 vložil Štefan
Meso zalievat z rumom ? Ale ja idem ráno do práce.
13.8.2016 13:01 vložil Jindřiška Padalíková
Určitě mňamka. Zeleninu griluji zvlášť (dobrý je i gril.česnek, cibule ) a rumem bych to zalila až nakonec (po jídle)! )))
13.8.2016 12:21 vložil Jiří Šrom
Variantu s koprovým semínkem používáme také, třeba na kysané zelí není nic lepšího. 1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.