16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelení říje Slovensko 2019 - Štiavnické vrchy
Jelení říje Slovensko 2019 - Štiavnické vrchy
vloženo: 23.9.2019 23:20
autor: Bronislav Malinka

úlovky (svět)

Letošní říje - Maďarsko
Letošní říje - Maďarsko
vloženo: 3.10.2018 00:42
autor: Tomáš Kraus

trofeje

Super srnec
Super srnec
vloženo: 27.6.2018 18:12
autor: jiří pečenka

zvěř v přírodě

Skok
Skok
vloženo: 21.1.2015 19:37
autor: zdenek spacek

zbraně

Kdo ho chce?
Kdo ho chce?
vloženo: 24.10.2015 22:52
autor: Karel Obrtál

fotopast

čuník
čuník
vloženo: 8.6.2013 08:13
autor: micinka

myslivecké umění

Portrét
Portrét
vloženo: 7.4.2012 09:29
autor: Mgr. Ondřej Bělka
Statistika
  • 241939 fotek (1 dnes)
  • 8415 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9665 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759233 komentářů fotek (1 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359472 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39498 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Dnes prvý pokus o upečenie kačky divokej

vložil: štefan
vloženo: 10.8.2019 14:08
zobrazeno: 2032x
hodnocení: 15 hlasů



Komentáře:

12.8.2019 21:54 vložil marie stanikova
..mačky Štefan nejí...
12.8.2019 07:49 vložil Kamil Plíšek
Štefane a nemáš chybu v nadpisu? nemělo být místo toho "K" písmenko "M"?
11.8.2019 22:55 vložil Jan Horáček
Kachnu ze supermarketu peču, jak píše Ron Gordon. Je vynikající. Kachnu divokou nejdříve krátce povařím a teprve potom peču. Na výsledek si nemohu stěžovat.
11.8.2019 13:15 vložil Ron Gordon
Pane Zeman - nevařit, vařené maso bude vařené i po upečení, konfitovat - péct při nízké teplotě ponořené v tuku dlouhou dobu.
11.8.2019 06:05 vložil Drahoš Hikl
Jardo tak prosím recept napiš.Dík
11.8.2019 05:56 vložil Jaroslav Vlosovský
Štefane,neříkej že jsi to zvoral.Tak pekne to vyzerá. Já mám recept od Ládi Kohoška a podle něj ji peču již několik let. Pokaždé je výtečná.
10.8.2019 23:08 vložil Jindřiška Padalíková
Štefane - chválím za snahu!
10.8.2019 19:54 vložil Pavel Zeman
Napřed uvařit a pak upéct. Bude šťavnatá a měkká .....1***
10.8.2019 19:16 vložil marie stanikova
musíš prošpikovat
10.8.2019 15:52 vložil Vlasta Szo"keová
Ale vypadá to pěkně.
10.8.2019 14:12 vložil štefan
Ale musím sklamat guma ja mekšia

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.