16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Lišák
Lišák
vloženo: 13.1.2020 06:02
autor: Josef Vršan

úlovky (svět)

Rumunsko dnes
Rumunsko dnes
vloženo: 12.12.2017 14:51
autor: NH

trofeje

srnec a srna
srnec a srna
vloženo: 2.1.2014 14:08
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

...pozor !
...pozor !
vloženo: 4.6.2013 17:23
autor: Vít Hlavica

zbraně

Sestřičky
Sestřičky
vloženo: 6.10.2013 15:58
autor: Jan Frank

fotopast

Fešák
Fešák
vloženo: 1.2.2014 19:25
autor: Kateřina Kolářová

myslivecké umění

Autor neznámý I.
Autor neznámý I.
vloženo: 14.1.2017 13:48
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 240596 fotek (16 dnes)
  • 8328 videí (2 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9615 inzerátů (4 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758129 komentářů fotek (11 dnes)
  • 12998 komentářů videí (1 dnes)
  • 3353199 hlasování fotek (80 dnes)
  • 57130 hlasování videí (1 dnes)
  • 39115 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 13 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Domácí játrová paštika

s červeným vínem a mandlemi, ve slaninovém kabátku.
vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 22.11.2013 15:50
zobrazeno: 65536x
hodnocení: 28 hlasů



Komentáře:

5.11.2022 07:34 vložil štefan
Hodne stará pašteka už.
2.7.2022 07:07 vložil štefan
Pekná paštééta.
29.6.2022 04:49 vložil štefan
Velká porcia.
23.6.2022 13:09 vložil štefan
Už neostalo?
18.6.2022 14:43 vložil štefan
No teda hned by som si dal.
15.6.2022 04:27 vložil štefan
To je mnamka.
14.6.2022 04:27 vložil štefan
Prosím o recept.
13.6.2022 04:34 vložil štefan
Vyzerá dobre.
12.6.2022 16:48 vložil štefan
Dám na chlieb.
22.5.2022 06:55 vložil štefan
Paráda
11.7.2021 06:55 vložil štefan
Dobrú chut pán Kamil.
26.11.2013 10:39 vložil Jiří Janda
:-))
24.11.2013 17:25 vložil Jaroslav Vlosovský
Kamile dobrý mls...1***
24.11.2013 14:26 vložil Milan Flora
Kamile díky za receptík.
23.11.2013 19:06 vložil Jindřiška Padalíková
Recept na "fotojátra" jsem si opsala, určitě vyzkouším!!!
23.11.2013 16:35 vložil Zdeněk Auerswald
Před mnoha léty dělala moje žena (podle myslivecké kuchařky) játrovou paštiku, základní surovinou byla 1 játra z jeleního koloucha, 1 játra z divočáka, 5 jater ze srnčího, ostatní výrobě naprosto nerozumím, i když jsem "buchtožrout" byla výborná ( já umím uvařit čaj a ohřát konzervu)
23.11.2013 09:25 vložil bohuslav šeda
Miško také jdu do toho játra jsou sice v mražáku ale půjdou ven už jsem zvědav na fotojátra :-))
23.11.2013 07:35 vložil micinka
tak tu zkusim,mám játra z divočáka tak at je zdělám:) ty máš 1*** a bodík k tomu
22.11.2013 21:13 vložil René Hlaváč
Kamile nech toho já už zase přibírám..:-))) 1***
22.11.2013 20:45 vložil Michael Brož
Kamile paráda a díky za receptík! 1***
22.11.2013 19:48 vložil Vlasta Szokeová
Kamile díky za recept, vypadá to náramně !!! 1***
22.11.2013 17:31 vložil Kamil Plíšek
Recept: půl kila kuřecích jater, 1 velká cibule, 4 stroužky česneku, 400 ml červeného vína, 200 g slaniny, čtvrt lžičky drceného černého pepře, tymián, sůl. Postup: Játra očistíme, omyjeme a osušíme a dáme do misky a necháme marinovat 5 minut v červeném víně. Slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi, potom přidáme oloupanou a nakrájenou na kostičky cibuli a česnek. Necháme to ještě všechno dohromady restovat. Játra vyjmeme z vína, lehce vymačkáme a přidáme do pánve se slaninou , cibulí a česnekem. Opečeme je ze všech stran. Podlejeme několika lžícemi vína, které nám zbylo z marinování. Přidáme bobkový list, pepř a tymián. Játra dusíme ještě cca 10 minut a podle potřeby podlejeme červeným vínem. Potom vyndáme bobkový list a osolíme. Játra rozmixujeme a dáme do nějaké nádoby, může se ještě vyložit slaninou. Do rozmixované paštiky mandle můžete dát i brusinky nebo mandle a dát ztuhnout do ledničky. Toť asi vše, je to hrozně jednoduchý a fakt dobrý.
22.11.2013 16:50 vložil Milan Flora
Kamile, pošli prosím recept tej dobroty...1***
22.11.2013 16:34 vložil Lubomír Prokeš
Už mám zase hlad z těch dobrot, Kamile,rychle si odlož, než ti to snědí!!!!! 1****
22.11.2013 16:19 vložil Jaroslav Novotný
A vypadá dobře,ty provokatére!!!!!!
22.11.2013 16:19 vložil Svaťa Klement
Dobrůtka.1*
22.11.2013 16:11 vložil patrol
Správná paštika má být zapékaná v troubě ve vodní lázni.
22.11.2013 16:09 vložil Jindřiška Padalíková
Podívat a rychle pryč, nebo se uslintám... Ta musí být skvělá!!!
22.11.2013 16:08 vložil bohuslav šeda
Jo to si někdo žerká, zrovna sedím na posedu když tohle a ejhle echt provokatér:-)))

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.