16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zajímavé koruny
Zajímavé koruny
vloženo: 26.4.2017 16:12
autor: Jiří Netík

úlovky (svět)

Bezoar Ibex - turecký démon III.
Bezoar Ibex - turecký démon III.
vloženo: 8.3.2016 08:21
autor: Radek

trofeje

PÉŤŮV RARIŤÁK.
PÉŤŮV RARIŤÁK.
vloženo: 2.10.2015 04:11
autor: Jaroslav Vlosovský

zvěř v přírodě

Sele
Sele
vloženo: 1.6.2016 08:30
autor: Děda z lesa

zbraně

Také historie
Také historie
vloženo: 14.2.2017 13:47
autor: Václav Myslivec

fotopast

jelínek
jelínek
vloženo: 21.6.2019 16:05
autor: Michal Vokurka

myslivecké umění

vlk
vlk
vloženo: 28.2.2015 11:40
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241959 fotek (3 dnes)
  • 8416 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9667 inzerátů (0 dnes)
  • 281 diskuzí (0 dnes)
  • 759271 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12986 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359634 hlasování fotek (56 dnes)
  • 57245 hlasování videí (0 dnes)
  • 39501 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 4 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

1. degustace

Otevřel jsem láhev naloženého velkoplodého dřínu. Plné omniovky plodů dřínu jsem zasypal až po vrch cukrem a zalél meruňkovicí. Pak často obracel, aby se cukr rozpustil. Delikatesa!!! I šťáva je výborná místo sirupu.
vložil: Jiří Netík
vloženo: 1.1.2022 15:31
zobrazeno: 1620x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

4.1.2022 18:51 vložil Ladislav Bodi
1****
2.1.2022 14:59 vložil Vlasta Szo"keová
Vypadá to nádherně !
2.1.2022 11:42 vložil štefan
To musí byt perfekt místo sirupu ale múžu až budu na dúchodu lebo v práci sa fúkáááá.
2.1.2022 08:54 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
1.1.2022 20:36 vložil Roman Macho
Vypadá to pěkně 1*****
1.1.2022 16:42 vložil Tomas Holy
"Ovocicko" je zdrave!
1.1.2022 16:27 vložil Josef Balat
1***
1.1.2022 16:21 vložil Jiří Netík
Tak konzervuji i ostružiny, oskeruše a zkoušel jsem i mišpule. Ty jsem ještě nechutnal, je brzo. Mišpulové víno už dokvašuje, tak ještě vylisovat.
1.1.2022 15:41 vložil Jindřiška Padalíková
Jsi alchymista :)))

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.