16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Životní
Životní
vloženo: 14.8.2020 20:41
autor: Ladislav Novák

úlovky (svět)

Kudu
Kudu
vloženo: 21.6.2016 08:21
autor: Josef Langmajer

trofeje

Nebezpečná parta v revíru
Nebezpečná parta v revíru
vloženo: 16.1.2018 09:04
autor: eduard lukáš

zvěř v přírodě

Sele
Sele
vloženo: 1.6.2016 08:30
autor: Děda z lesa

zbraně

Nůž
Nůž
vloženo: 26.1.2013 12:11
autor: Karel Obrtál

fotopast

...
...
vloženo: 13.2.2015 10:38
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Autor neznámý II.
Autor neznámý II.
vloženo: 14.1.2017 13:49
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
  • 241475 fotek (8 dnes)
  • 8394 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9657 inzerátů (11 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758753 komentářů fotek (4 dnes)
  • 12982 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357148 hlasování fotek (15 dnes)
  • 57203 hlasování videí (0 dnes)
  • 39392 registrovaných uživatelů
    4 dnes nových, 10 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Sírovec žlutooranžový

U nás se mu říká "vrbové maso". Neodolal jsem myšlence ochutnat ho. Vyzvěděl jsem, jak se obalují řízky. Byl tlustý, tak jsem ho podélně rozřízl obalil a usmažil.To byla mňamka, i za studena.
vložil: Jiří Netík
vloženo: 28.5.2019 20:32
zobrazeno: 1461x
hodnocení: 23 hlasů



Komentáře:

30.5.2019 04:40 vložil Jaroslav Vlosovský
Zatím jsem neměl možnost ho ochutnat.
29.5.2019 22:07 vložil ivan salajka
Ahoj,letos jsem již sklízel mladé na agátu. A byla to paráda.
29.5.2019 19:34 vložil Ladislav Bodi
1***
29.5.2019 15:43 vložil Vlasta Szo"keová
1***
29.5.2019 13:37 vložil Jiří Švec
Výborná houba na kari
28.5.2019 21:17 vložil Jiří Netík
Inko, musí být mladý a je jak máslo.
28.5.2019 20:55 vložil Jindřiška Padalíková
Není tvrdý? Roste na vrbě u Janohradu, vyzkouším.
28.5.2019 20:37 vložil Jiří Slavík
1***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.