Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Zlatý srnec z Maďarska
vloženo: 26.6.2025 08:02
autor: NH
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17344)
- úlovky (svět) (2254)
- trofeje (4710)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43620)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39787)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13582)
- zbraně (2611)
- lidé (4682) (1 dnes)
- fotopast (15995)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (465)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7144)
- ptactvo v přírodě (20671)
- hmyz v přírodě (7208) (4 dnes)
- obojživelníci a plazi (1363)
- květiny a houby (15696) (2 dnes)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24641) (4 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Zivotny
vloženo: 25.9.2012 19:37
autor: jano k
úlovky (svět)

Parochniar
vloženo: 8.5.2017 11:46
autor: NH
trofeje

Životní srnec...
vloženo: 19.9.2016 11:23
autor: Jaroslav Davídek
zvěř v přírodě

Liška
vloženo: 27.10.2020 05:45
autor: Josef Vršan
zbraně

PÁR MÝCH NOŽŮ DĚLANÝCH NA ZAKÁZKU.
vloženo: 9.1.2014 14:07
autor: Jaroslav Vlosovský
fotopast

prekvapenie 4...
vloženo: 6.10.2020 15:19
autor: pali1
myslivecké umění

srnčie
vloženo: 12.3.2017 19:01
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Zvěřinová tlačenka
Lovecké právo / srdce , lizák ,ledvinky / z jednoho koloucha zvěře jelení nebo selete 30 kg. ,plec , játra namlít , hlava nebo pacičky prasete domácího sůl ,česnek , majoránka ,nové koření ,bobkový list ,pepř . Já přidávám na malé kostky nakrájené sádlo . 5 balíčků želatiny ( Vitana ) + 1 kg bůčku mám rád mastné . Nejdříve dám ovařit právo , vodu po 5 minutách varu sliji a vše pečlivě propláchnu , oprané maso dám do osolené vody společně s celým pepřem , vavřínem a nové koření, Do tohoto hrnce k masu přidám i ovařené právo a vařím 2 - 3 hodiny , pak dosolím a dopepřím , drcený česnek , majoránka , naplním a 20 minut povařím již hotové tláči . Do druhého dne nechám chladnout a pečlivě otáčím . Přátelé přeji Lovu zdar a dobrou chuť
Komentáře:
4.2.2017 19:19 vložil Jiří Zábran
Martin má pravdu, ale vtom je veliký problém ,u nás stěží v masně seženu půl hlavy a když jsou pacičky, tak to je svátek, proto ta želatina .
Martin má pravdu, ale vtom je veliký problém ,u nás stěží v masně seženu půl hlavy a když jsou pacičky, tak to je svátek, proto ta želatina .
4.2.2017 00:27 vložil Martin Surý
Jiří ,když uvaříte dost silný vývar ,tak není potřeba želatina.Z kolene a nožiček je dost na to ,aby se tam nemuselo přidávat nic navíc. Ale každý má svůj postup a já Vám ho nechci brát ,jen jsem napsal své zkušennosti.
Jiří ,když uvaříte dost silný vývar ,tak není potřeba želatina.Z kolene a nožiček je dost na to ,aby se tam nemuselo přidávat nic navíc. Ale každý má svůj postup a já Vám ho nechci brát ,jen jsem napsal své zkušennosti.
31.1.2017 12:45 vložil Jan Novák
A zase ten b.b máš jasně napsáno zvěřinová...
A zase ten b.b máš jasně napsáno zvěřinová...
31.1.2017 12:35 vložil Jiří Zábran
Pane Holý, děkuji a těším se na vaší aspoň jednu malou fotku .
Pane Holý, děkuji a těším se na vaší aspoň jednu malou fotku .
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.