16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kanec 250 kg z nážho revíru 126,8 CIC.
Kanec 250 kg z nážho revíru 126,8 CIC.
vloženo: 24.2.2012 01:46
autor: Ivan Hruška

úlovky (svět)

Parochniar
Parochniar
vloženo: 8.5.2017 11:46
autor: NH

trofeje

Srnec
Srnec
vloženo: 18.7.2015 06:18
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Kus
Kus
vloženo: 12.5.2019 09:14
autor: Děda z lesa

zbraně

Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
Bixa Ant.Sodia Ferlach 16/9,3×72R
vloženo: 23.6.2017 08:45
autor: Igor Filo

fotopast

Na újedi 3
Na újedi 3
vloženo: 26.10.2017 19:13
autor: Jiří Netík

myslivecké umění

na dreve
na dreve
vloženo: 19.5.2019 13:46
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241056 fotek (11 dnes)
  • 8346 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9645 inzerátů (0 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758472 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12976 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355912 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57123 hlasování videí (0 dnes)
  • 39204 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Rybiz aliaz brusinky

Odpoledne jsem natrhal rybíz a žena s kořením a rumem z něj vykouzlila náhradu za brusinky, kterých je v lese méně rok od roku. Ani kamarád starý lesák nepoznal že je to náhrada. A ke zvěřině jsou brusinky třeba.
vložil: Jiří Švec
vloženo: 13.7.2020 19:27
zobrazeno: 1483x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

18.7.2020 21:39 vložil Jan Horáček
Svatá pravda s rybízem. Brusinky nahradí stoprocentně. A není třeba žádný speciální recept - zkrátka klasická zavařenina z rybízu.
14.7.2020 16:17 vložil Vlasta Szo"keová
1***
14.7.2020 10:31 vložil Lubomír Prokeš
1****
14.7.2020 07:44 vložil Josef Balat
1***
13.7.2020 23:03 vložil bessy bessy
1** - dobrota
13.7.2020 21:47 vložil Jaroslav Tatalák
A co takhle podělit se z receptem ? Nebo je to tajemství ?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.