
Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Zlatý srnec z Maďarska
vloženo: 26.6.2025 08:02
autor: NH
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17351)
- úlovky (svět) (2254)
- trofeje (4706)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43655) (2 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39792)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13571)
- zbraně (2612)
- lidé (4680)
- fotopast (16003)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7144)
- ptactvo v přírodě (20686) (1 dnes)
- hmyz v přírodě (7238)
- obojživelníci a plazi (1363)
- květiny a houby (15707)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24638)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

První muflon
vloženo: 28.8.2012 13:51
autor: Dalibor Hyncica
úlovky (svět)

Bezoár Ibex v Turecku
vloženo: 15.1.2019 08:34
autor: Radek
trofeje

Rarita
vloženo: 26.3.2013 12:28
autor: Miloš
zvěř v přírodě

Čerstvě vytlučeno
vloženo: 10.9.2019 08:59
autor: Děda z lesa
zbraně

puška mého přítele
vloženo: 26.2.2014 22:19
autor: Jan Koller
fotopast

..tady hlídám já..
vloženo: 10.8.2016 18:19
autor: Jaroslav Richter
myslivecké umění

Svědí, svědí, to to svědí, aneb jaro je tu.
vloženo: 25.4.2019 11:52
autor: Petr Hruška
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Opékání divočáka
Všem moc chutnalo,už nechtějí nic jiného.
Komentáře:
17.9.2013 15:52 vložil micinka
tak to se vůůůbec nedivim,zvěřina je luxusní 1***
tak to se vůůůbec nedivim,zvěřina je luxusní 1***
25.7.2012 08:34 vložil Ing. Vlastimil Kothánek
Děkuji, vyzkouším a napíši :-).
Děkuji, vyzkouším a napíši :-).
24.7.2012 15:10 vložil Petr Kuldán
Čtyři litry vody a v ní jsem rozpustil 10 kostek zeleninového bujonu,slabší 1/2kg soli a 4 sáčky sušeného česneku.Vše jsem provařil, nechat vychladit a napíchat.Kýty a kotletu jsem ještě prošpikoval.Po vršku jsem ho potřel olejem smíchaným s grilovacím kořením.Naložené jsem je měl pouze 12 hodin. Pak jsem ho dělal 4 hodiny v alobalu,pak sundat a dopékat na barvu a okajovat.
Čtyři litry vody a v ní jsem rozpustil 10 kostek zeleninového bujonu,slabší 1/2kg soli a 4 sáčky sušeného česneku.Vše jsem provařil, nechat vychladit a napíchat.Kýty a kotletu jsem ještě prošpikoval.Po vršku jsem ho potřel olejem smíchaným s grilovacím kořením.Naložené jsem je měl pouze 12 hodin. Pak jsem ho dělal 4 hodiny v alobalu,pak sundat a dopékat na barvu a okajovat.
24.7.2012 07:41 vložil Ing. Vlastimil Kothánek
Vypadá to lákavě. Připravujete to nějak, jako třeba naložení, mohu poprosit o recept,. Děkuji :-)
Vypadá to lákavě. Připravujete to nějak, jako třeba naložení, mohu poprosit o recept,. Děkuji :-)
22.7.2012 12:55 vložil Milan Stýblo
Není nic lepšího. Jediné co se tomu vyrovná je otočené srnčí. To je taky bašta
Není nic lepšího. Jediné co se tomu vyrovná je otočené srnčí. To je taky bašta
22.7.2012 11:36 vložil Libor Ludík
V červnu jsme místo klasického domácího selete opékali divočáka. Tímto se omlouvám kuchařům za svůj počáteční skepticismus,bylo to opravdu výborné.
V červnu jsme místo klasického domácího selete opékali divočáka. Tímto se omlouvám kuchařům za svůj počáteční skepticismus,bylo to opravdu výborné.
22.7.2012 09:34 vložil Kamil Plíšek
Vítej v klubu gurmánů serveru M-L.cz 1*
Vítej v klubu gurmánů serveru M-L.cz 1*
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.