16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Podzimní víkend
Podzimní víkend
vloženo: 16.10.2017 09:38
autor: kamil kroutil

úlovky (svět)

Jelen Polsko 2011
Jelen Polsko 2011
vloženo: 16.2.2012 19:58
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Zadařilo se
Zadařilo se
vloženo: 5.10.2019 19:38
autor: Jiří Netík

zvěř v přírodě

Blízká setkání 3
Blízká setkání 3
vloženo: 24.3.2019 16:48
autor: Pavel Komárek

zbraně

Něco ze sbírky.
Něco ze sbírky.
vloženo: 14.3.2017 10:50
autor: Ivan Nožička

fotopast

Na újedi 2
Na újedi 2
vloženo: 26.10.2017 19:11
autor: Jiří Netík

myslivecké umění

malba na bříze
malba na bříze
vloženo: 4.1.2018 12:22
autor: Michaela Píchová
Statistika
  • 240617 fotek (9 dnes)
  • 8328 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9617 inzerátů (4 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758159 komentářů fotek (11 dnes)
  • 12998 komentářů videí (0 dnes)
  • 3353359 hlasování fotek (87 dnes)
  • 57131 hlasování videí (0 dnes)
  • 39117 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 6 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

„ Kančí gulášek “

Tak už nám to zase začalo, krásné společné lovy na drobnou pernatou a srstnatou. Je to taková nepsaná odměna pro každého z nás a ocenění za celoroční práci v naších sdružení pří péči o přírodu a zvěř v ní. Věřím, že většině z nás nezáleží na množství ulovené zvěře, i když zvýšený výčet ulovené drobné oproti minulým rokům udělá radost každému hospodáři, tak i ostatním členům sdružení.
Společné hony na drobnou jsou také velkou společenskou událostí, kdy se setkají kamarádi myslivci, honci, hosté a přátelé přírody. Někteří se někdy i celý rok nepotkali v této tak hektické době. Je to vždycky radost ze setkání starých kamarádů a navazování nových přátelství při takové příležitosti. Současně s lovem drobné je dobrým zvykem pohoštění po honech, posezení v kruhu přátel u chlazeného pivka, dobrého guláše, ať je to dančí, srnčí, kančí, jelení nebo hovězí či vepřový. Dá se říci, že dobré pohoštění udělá slavnostní tečku za každým úspěšným, někdy i méně úspěšným honem a kolegové si určitě spraví chuť po náročném dni. Zasílám fotečku z kuchtění jednoho takového "Kančího gulášku".
Závěrem přeji všem kamarádům, kolegům v zeleném přesnou mušku, dobrý úlovek a krásné zážitky na společných honech, vždycky jen s dobrým koncem.
"Myslivosti a Lovu Zdar"!
vložil: Milan Flora
vloženo: 1.11.2011 19:20
zobrazeno: 2520x
hodnocení: 30 hlasů



Komentáře:

3.11.2011 17:25 vložil Jaroslav Novotný
Jirko,ještě se ho zastávej.O prázdninách,nebo kdy to bylo,tady dělal chutě s čuníkem na špíglu,ted tohle.On si o to přímo říká, já to však myslím s humorem.Ale dal bych si,vypadá to moc lákavě.K tomu škopek orošenýho a vrněl bych jak mimino.
3.11.2011 13:14 vložil Josef Laňka
...hluboký talíř a krajíc domácího chleba.Vypadá nádherně*****
3.11.2011 11:46 vložil Ondřej Giecek
1*.
3.11.2011 08:43 vložil Milan Flora
Díky kamarádi za pěkné komentáře. Soudě dle těchto komentářů lze usuzovat, že nejenom láska k něžnému pohlaví, ale i láska k myslivosti prochází "žaludkem"...:-DDDD
2.11.2011 23:01 vložil Jirka Němec
Jaroslave, to snad nééé, nebijme ho.... :-DDDD vždyt to k té naší myslivosti také patří.....!!!! A vooo, tom to je. Toto je fotopecka ....!!!!
2.11.2011 16:37 vložil Jaroslav Novotný
Souhlasím s Jirkou Němcem,ten Milan by už za tohle provkování zasloužil po čuni,ještě jsem nejedl a tady taková laskomina.
2.11.2011 16:10 vložil Jiří Lengyel,starší
Jak to tak všechno čtu,vidím,že jsme všichni hlavně na to"žrádlo"a pak na polosvlečené slečny...:-))
2.11.2011 14:18 vložil Vojtěch Molnár
Milane úplně se mi sbýhají sliny :-) super 1*
2.11.2011 12:55 vložil Martin Keller
Ahoj Milane.Krásně jsi popsal smysl pohoštění či spíš poslední leče.Za to ti moc děkuji jde vidět,že jsi správný člověk a myslivec tělem i duší.Já dávám špek restovat zároven s cibulkou a na zahuštění používát trochu uvařené kořenové zeleniny dá to zprávný šmak a nesmí chybět červené vinečko.Jinak z fotky je znatelné,že maso není kančí ,ale prach obyčejná soja:-):-):-)LEGRACE Milane klobouk dolů krása.
2.11.2011 08:58 vložil Lubomír Prokeš
Milane. zas provokuješ, dostal jsem z toho hlad,spíš chuť, jdu do špajzu..., jinak 1****
1.11.2011 22:26 vložil Milan Ječný
otom,že se zabýváš vařením si nás už Milane několikrát přesvědčil.Mě spíš se líbí tvá myšlenka o významu dobrého jídla při poslední leči,kdy povedené občerstvení dokáže dokreslit a třeba i zlepšit hodnocení celéhé dne.Plně s tvými slovy souhlasím,protože vím,co je to za řeholi postarat se spokojenost účastníků těchto akcí.Ať se ti dál při kulinaření daří!!!
1.11.2011 22:13 vložil Zdenek Š v o m a
Kam se hrabe Pohlreich!!!
1.11.2011 21:27 vložil František Mlčoch
Milane,máš štěstí,že já sem zrovna ten špek dojedl...
1.11.2011 20:20 vložil Jirka Němec
Milane........., ty provokatére.......!!!!!!
1.11.2011 20:06 vložil René Hlaváč
Já teď měl k večeři rohlík s máslem a čaj BEZ a ON SEM VLOŽÍ TOTO.1***
1.11.2011 19:56 vložil Jakub Grundman
Milane, už teď mi teče slina, budu muset zajít do špajzky na trochu toho bíleho potěšení.....špeku. A dobrou chuť!!!
1.11.2011 19:27 vložil Jiří Lengyel,starší
Tedy Milane....To čumím co všechno dovedeš....***

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.