16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

1.
1.
vloženo: 2.4.2018 09:45
autor: Milan Severa

úlovky (svět)

Finsko září 2012
Finsko září 2012
vloženo: 24.1.2013 10:32
autor: Marek Škráček

trofeje

Úhyn při souboji
Úhyn při souboji
vloženo: 25.1.2020 09:35
autor: Děda z lesa

zvěř v přírodě

Daněk
Daněk
vloženo: 13.11.2016 08:53
autor: Děda z lesa

zbraně

Moje zbraně
Moje zbraně
vloženo: 17.3.2017 06:43
autor: stalmi

fotopast

Na újedi 2
Na újedi 2
vloženo: 26.10.2017 19:11
autor: Jiří Netík

myslivecké umění

Igor Pičulin - Slovinský malíř III.
Igor Pičulin - Slovinský malíř III.
vloženo: 23.7.2020 21:20
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 241512 fotek (3 dnes)
  • 8396 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9661 inzerátů (1 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758761 komentářů fotek (8 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357534 hlasování fotek (9 dnes)
  • 57206 hlasování videí (0 dnes)
  • 39402 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 1 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Poslední foto...

...před "ztrestáním"...
Do těsta přidávám lněné a sluneč.semínko, nahoru navíc hrubou sůl (ne z Polska). :-)))
vložil: Jindřiška Padalíková
vloženo: 28.2.2013 17:52
zobrazeno: 2456x
hodnocení: 20 hlasů



Komentáře:

1.3.2013 09:55 vložil Jindřiška Padalíková
Petro,jednou jsem použila mouku Chléb (je to směs mouky pšeničné, žitné, kmín - do pekárny),nebylo to ono a hodně se připaloval.Peču jen z hladké a v el.trubě.
1.3.2013 08:44 vložil petra
Náhodou dobré mě to také napadlo jen jsem na poprvé neměla odvahu,a nezkusila jste i jinou mouku.Mne napadá celozrná nebo žitná.
1.3.2013 05:17 vložil Jaroslav Vlosovský
No a k tomu kousek slaninky,nebo bůčku a je to skvělé.Inko vyzkouším.
28.2.2013 20:48 vložil Ladislav Březina
...mňam !!
28.2.2013 19:54 vložil Lubomír Prokeš
1****

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.