16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Tlumení škodné
Tlumení škodné
vloženo: 29.2.2020 16:14
autor: Martin Hanáček

úlovky (svět)

Raritné zlato
Raritné zlato
vloženo: 3.5.2017 08:37
autor: NH

trofeje

srnec 6.7.
srnec 6.7.
vloženo: 11.7.2016 17:26
autor: Zuzka a Miloš

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 9.2.2018 06:05
autor: Josef Vršan

zbraně

Pro rybáře
Pro rybáře
vloženo: 13.9.2015 13:10
autor: Karel Obrtál

fotopast

...
...
vloženo: 3.9.2012 14:58
autor: Josef Cimerman

myslivecké umění

jeleň
jeleň
vloženo: 31.1.2015 14:47
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241601 fotek (9 dnes)
  • 8400 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9661 inzerátů (1 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758860 komentářů fotek (18 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3357961 hlasování fotek (30 dnes)
  • 57215 hlasování videí (1 dnes)
  • 39419 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 9 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Příprava houbového pekáčku

Suroviny jsou nachystány,jde se na to.
vložil: Jaroslav Novotný
vloženo: 20.10.2013 11:06
zobrazeno: 1068x
hodnocení: 12 hlasů



Komentáře:

20.10.2013 19:30 vložil Jaroslav Vlosovský
Už mně to nebaví. Pořád děláš chutě. Já si můžu dát ale pekáček s kuřátkem podle micinky,na zázvozu a bylo to moc dobré,heč.....1*
20.10.2013 18:52 vložil Jan Novák
Jo to je vrchol gastronomie...
20.10.2013 17:51 vložil Michael Brož
1***
20.10.2013 14:19 vložil Lubomír Prokeš
1****
20.10.2013 11:46 vložil René Hlaváč
Tak a mám zase hlad:-))) 1*
20.10.2013 11:45 vložil micinka
to se tak někdo má:))
20.10.2013 11:28 vložil Kamil Plíšek
Nějak se nám tu ty foto/recepty množí. Receptem letošního roku bude buď houbový pekáček nebo cukýnová nádivka. Dobrou chuť, PROVOKATÉŘI
20.10.2013 11:23 vložil Jaroslav Novotný
Ne,ne,jen to,co tam je nachystáno.
20.10.2013 11:18 vložil Štefan
Dáš aj trocha horčice?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.