16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Životní srnec
Životní srnec
vloženo: 12.8.2015 08:34
autor:

úlovky (svět)

cca 14 rokov
cca 14 rokov
vloženo: 24.9.2018 16:05
autor: NH

trofeje

Starý pán
Starý pán
vloženo: 24.7.2015 13:22
autor: Alois Kneifel

zvěř v přírodě

Kňour
Kňour
vloženo: 12.1.2016 09:00
autor: Děda z lesa

zbraně

PÁR MÝCH NOŽŮ DĚLANÝCH NA ZAKÁZKU.
PÁR MÝCH NOŽŮ DĚLANÝCH NA ZAKÁZKU.
vloženo: 9.1.2014 14:07
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

...
...
vloženo: 6.10.2019 08:36
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

sv.Hubert
sv.Hubert
vloženo: 23.4.2020 13:24
autor: Carpin
Statistika
  • 240727 fotek (0 dnes)
  • 8336 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9640 inzerátů (1 dnes)
  • 285 diskuzí (0 dnes)
  • 758233 komentářů fotek (0 dnes)
  • 13000 komentářů videí (0 dnes)
  • 3354034 hlasování fotek (0 dnes)
  • 57140 hlasování videí (0 dnes)
  • 39146 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 7 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Sojka III.

Zvěřina je velmi chutná, muselo by jich být tak deset pro jednoho.
vložil: Jiří Netík
vloženo: 22.10.2019 18:47
zobrazeno: 1841x
hodnocení: 19 hlasů



Komentáře:

24.10.2019 10:35 vložil Roman Macho
Klidně Štefane, všude vládne demokracie...
24.10.2019 07:59 vložil štefan
A zase sa mi chce blít.
23.10.2019 21:31 vložil Roman Macho
Máte Jiří svatou pravdu. Někdy tu probíhají opravdu smyslu plné diskuse !!! A jestli chcete, tak se můžeme bavit třeba o tom co nás nebolí !!! Ale to si zase moc nepoklábosíme... Což ???
23.10.2019 20:49 vložil Jiří Netík
Romane, to se mně líbí, když myslivci se nehádají a baví se o jídle a o sexu. Ale i to prochází vývojem. To bylo před deseti lety. Dnes každý říká co ho bolí a jakou měl stolici.Cha...cha...
23.10.2019 20:42 vložil Roman Macho
Jirko , ještě chvilku tu budete takto lákavě presentovat sojky a stane se z nich ohrožený druh !!!
23.10.2019 20:14 vložil Jiří Netík
Ladi, kolega tak dělá kapra po Soutocku. Do každé podkovičky vloží kolečko Maďarské čabajky. Kapra pak vyhodí a čabajku sní.
23.10.2019 19:48 vložil Jiří Netík
Jirko, když jsem ji vyndával z kastrolku tak jsem ji přepůlil (byla převařená). Na talíři jsem ji natáhl a nikdo si nevšiml , že každá půlka je z jiné strany. Cha...cha..
23.10.2019 19:45 vložil Jiří Netík
Chlapi, dík za rady, přemýšlím o chytáku na sojky. Okroužkoval bych je a každou (druhou), pustil. Brácha měl kamaráda (před 50 lety), který je chytal na kukuřičný klas, na kterém byly smyčky ze žíní.
23.10.2019 17:08 vložil Kamil Plíšek
Tedy Jiří, ty jsi ale gurmán 1***
23.10.2019 01:09 vložil Ladislav Bodi
Jirko příště ji skus na másle se zeleninou a jako nádivku použij špekáček skus si sehnat alespoň čtyři sojky ať se můžeš podělit se svou ženou. :-)
22.10.2019 21:43 vložil Roman Macho
A podle té barvy hodně silný vývar !!!
22.10.2019 21:34 vložil jiri rajs
Tak nevím,jestli máš tak malé talíře,nebo ta sojka byla tak veliká,přiznej se,že to byl divoký holub!!!!
22.10.2019 20:31 vložil Jiří Netík
Jiří, kosti jsem pěkně oblizoval,.Vařil jsem ji tajně, když byla žena na televizi.když viděla prázdný kastrůlek, tak jí to bylo divné (nezradil jsem se)
22.10.2019 20:18 vložil jiri rajs
Hele Jiří,zas tak malá nebyla,když je skoro přes celý talíř.1****A to jsi snědl všechno sám?
22.10.2019 20:02 vložil Pavel Zeman
1***
22.10.2019 19:39 vložil Jindřiška Padalíková
Větší jednohubka.
22.10.2019 18:57 vložil Jiří Šikl
Tak se pozná gurmán!

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.