16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Zajímavé koruny
Zajímavé koruny
vloženo: 26.4.2017 16:12
autor: Jiří Netík

úlovky (svět)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 2.2.2018 15:51
autor: Michal / admin /

trofeje

Kuba a Kubula
Kuba a Kubula
vloženo: 18.6.2019 06:57
autor: Petr Hruška

zvěř v přírodě

Spokojená
Spokojená
vloženo: 5.2.2017 08:29
autor: Martin Hruška

zbraně

Kdo ho chce?
Kdo ho chce?
vloženo: 24.10.2015 22:52
autor: Karel Obrtál

fotopast

rys
rys
vloženo: 8.11.2016 18:15
autor: Radek Kordač

myslivecké umění

JELEŇ
JELEŇ
vloženo: 29.2.2012 16:43
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 241056 fotek (11 dnes)
  • 8346 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9645 inzerátů (5 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 758472 komentářů fotek (5 dnes)
  • 12976 komentářů videí (0 dnes)
  • 3355905 hlasování fotek (56 dnes)
  • 57123 hlasování videí (4 dnes)
  • 39204 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 25 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Dnešní oběd

Pomalu pečený divočák, pikantní vepřová žebírka s bramboráčky se škvarkama.
vložil: Jiří Šikl
vloženo: 13.3.2021 14:29
zobrazeno: 2656x
hodnocení: 24 hlasů



Komentáře:

14.3.2021 23:16 vložil Drahoš Hikl
Zblajznout a natáhnout se jak Romanova číča:)
14.3.2021 18:04 vložil Jaroslav Novotný
No ale vypadá to hodně žratelně!!!!!
14.3.2021 11:57 vložil Svaťa Klement
Pěkná práce.Jelikož mám nasazený masopůst i chlastopůst,tak jen tiše závidím.1***
14.3.2021 07:51 vložil Josef Balat
1***
14.3.2021 06:13 vložil Jaroslav Vlosovský
Pomalu pečený, rychle snězený hi,hi,hi.To peče Jirka sám, super....1***
13.3.2021 20:44 vložil Antonin O
1+bašta
13.3.2021 19:30 vložil Jiří Netík
Jiříku, voní to až k nám. Dílo maminky? 1****
13.3.2021 19:25 vložil Vladimír Grande
Super mňamka !!! 1*********
13.3.2021 18:50 vložil Roman Macho
Mňam.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.