16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Muflon 2012
Muflon 2012
vloženo: 2.1.2013 00:28
autor: Kamil Horák, ml.

úlovky (svět)

Bezoar Ibex - turecký démon
Bezoar Ibex - turecký démon
vloženo: 6.3.2016 08:07
autor: Radek

trofeje

Srnec
Srnec
vloženo: 13.9.2019 11:35
autor: David Zimek

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 27.10.2020 05:45
autor: Josef Vršan

zbraně

Nůž - damašek a paroh
Nůž - damašek a paroh
vloženo: 3.8.2016 12:49
autor: Karel Obrtál

fotopast

...
...
vloženo: 30.5.2014 13:12
autor: Bohumil Koláček

myslivecké umění

nuda..
nuda..
vloženo: 12.3.2014 17:44
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 239644 fotek (10 dnes)
  • 8277 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9487 inzerátů (4 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 756874 komentářů fotek (8 dnes)
  • 12987 komentářů videí (0 dnes)
  • 3347263 hlasování fotek (44 dnes)
  • 57027 hlasování videí (0 dnes)
  • 38927 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 7 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Pro Romana Skřejpka

Ahoj Romane i ostatní, takto vypadá můj letošní výsledek - uzený divočák pro rok 2015. Pomocí rad od Romana to dopadlo takto :-) Předchozí roky bylo trochu jiné ale také výborné. Takže ještě jednou "Romane díky za rady" :-)
vložil: Petr Šipon
vloženo: 15.12.2014 08:25
zobrazeno: 2713x
hodnocení: 22 hlasů



Komentáře:

20.12.2014 22:56 vložil Petr Šipon
Peťo, Peťo zase zlobíš?? Počkej až se zase ukážu v tom vašem velkoměstě :-))) Dám ti to maso z tchýně co píšeš ochutnat :-))) Marie to maso nikdo nezkazil - jak napsal Milan J. zkažené není, je nyní ve sklenicích a připravené ke konzumaci - bude z toho i několik vánočních dárků :-))) A Romanovi rady nikde veřejně nejsou. Loni jsem zveřejnil (je to v mojí fotogalerii), jak postupuju od ulovení po dání na talíř a Roman mi můj postup pár radami vylepšil. Letos jsem to zkusil a musím uznat, že je to maso vynikající. No a těch 36 sklenic co letos mam asi nevydrží ani do konce zimy :-))))))
19.12.2014 19:39 vložil Jaroslav Mottl
Nádhera, už jsem od známého také ochutnal a chtěl bych to zkusit. Chlapi kde naleznu ty cenné Romanovy rady?
18.12.2014 14:12 vložil Milan Janovský
Paní Marie,myslím že se nezkazilo a už je dávno pryč.
17.12.2014 19:05 vložil marie stanikova
..tak pěkné maso a někdo ho kazí...
17.12.2014 11:12 vložil Petr Samek
Peťo, maso z tchýně je trochu žvejkačka ? Nevím jak máš starou tchtýni Ty ale z té mé by to neukousl ani bulterier. Ale když bude nejhůř, naložit do sudu a na Orlík ! Hezký Vánoce ! :-)
15.12.2014 22:50 vložil Petr Šipon
Romane, za tvé rady před nakládáním i v průběhu naložení děkuji - a výsledek si ohodnotil a odhadl sám :-))) PS: I maso tchýně jsem zachránil, i když to není ono a je spíš jak žvýkačka :-)))))
15.12.2014 22:46 vložil Petr Šipon
Chlapi o mé zdraví mít strach nemusíte :-))) A co se týče svalovce - maso je tepelně upravené - už je ve sklenicích a řádně zavařené stejně jako předchozí roky :-))) Takže teď i za studena je to bezpečné :-))))
15.12.2014 21:22 vložil Roman Skřejpek
Tak Petře,probarvení masa hodnotím na 1*a je i šťavnaté,neb ze snímku je zřetelné mírně vlhký povrch.Pokud bych maso podával na stůl,tak bych jej prohřál v horké vodě (jemně solené s přidáním česneku a snad nějaké bylinky)vodu ohřej ne víc jak na 80 stupňů a po té maso vložit,1kg masa se prohřívá jednu hodinu.Tím zabráníš i možnému svalovci:-))))). Ahoj Roman
15.12.2014 20:03 vložil Jiří Lengyel,starší
Na pohled ,nádhera,ale pozor na Svalovce.......
15.12.2014 18:00 vložil Převozník
Nádherná barva :-)
15.12.2014 17:42 vložil Milan Flora
To je mazec...1***
15.12.2014 17:19 vložil Jaroslav Novotný
Tak to se Ti fakt povedlo,tohle je luxusní dlabanec a mám strach o tvé zdraví.Aby ti nebylo blbě.
15.12.2014 12:39 vložil Petr Šipon
Peťo neboj :-))))))) Zatím nežeru jen tohle, ale prokládám to "zdravou" stravou - ono to se dvěma prckama ani jinak nejde :-)))) Takže "nemoc králů" se mě zatím snad dlouho bude vyhýbat :-)))))))
15.12.2014 10:53 vložil Petr Samek
Se budeš Péťo divit až Ti podágra palce zkroutí ! Vím o čem hovořím ! Ale jinak dobrou chuť !
15.12.2014 10:34 vložil Svatopluk Huličný
1***
15.12.2014 09:31 vložil Kamil Plíšek
Tomu se říká PROVOKACE
15.12.2014 09:00 vložil Lubomír Prokeš
1****

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.