Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Životní jelen v našem revíru
vloženo: 22.11.2025 10:36
autor: Miroslav Šálek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17438)
- úlovky (svět) (2321)
- trofeje (4709)
- historie (3861)
- zvěř v přírodě (43894)
- zvěř v zajetí (3702)
- příroda (40108)
- lovecké výstavy (1564)
- lovecký pes (13577)
- zbraně (2631) (1 dnes)
- lidé (4700)
- fotopast (16144) (1 dnes)
- myslivecké umění (4895) (1 dnes)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7187) (3 dnes)
- ptactvo v přírodě (20837)
- hmyz v přírodě (7545)
- obojživelníci a plazi (1361)
- květiny a houby (15779)
- myslivecké stavby (3951)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24748) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Diviak
vloženo: 10.2.2013 09:17
autor: mirojevo
úlovky (svět)

Španělský kozoroh Beceite - kozel 12 let, stříbrná medaile
vloženo: 7.2.2017 09:52
autor: Radek
trofeje

Lednový
vloženo: 13.1.2018 18:43
autor: Jiří Netík
zvěř v přírodě

Černá koule
vloženo: 7.2.2018 09:49
autor: Děda z lesa
zbraně

Belgičanka s vyhazováky
vloženo: 10.7.2017 21:30
autor: Jiří Netík
fotopast

Meďo I
vloženo: 10.4.2015 21:42
autor: Ladislav Mlynský
myslivecké umění

Rytina
vloženo: 5.1.2018 16:03
autor: Jiří Netík
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
| « novější foto | starší foto » |
A je to hotovo
trochu provokace na závěr
Komentáře:
14.10.2011 16:36 vložil Petr Pořádek ml.
Dělali jsme to bez alobalu a byla to taky lahůdka, žádné vysušení jak někteří melou. Takto to jistě chutná ale oku to nelahodí, chtělo by to kůrčičku jak říká Kamil..
Dělali jsme to bez alobalu a byla to taky lahůdka, žádné vysušení jak někteří melou. Takto to jistě chutná ale oku to nelahodí, chtělo by to kůrčičku jak říká Kamil..
14.10.2011 09:05 vložil Kamil Plíšek
Je to vynikající mňam, už jsem měl tu čest ochutnat. Kamarád má následující postup: Potřou tajemnou směsí od jeho máti, obalí v alobalu, 3 hodiny pečou na prudkém ohni, potom sundají alobal, zmírní oheň, potírají směsí a dopékají a odkrajují, maso skoro samo odpadává od kosti, nemá to chybu! Složení směsi přesně neznám, vím jen, že do ní patří Fernet :-) Gurmánům zdar!
Je to vynikající mňam, už jsem měl tu čest ochutnat. Kamarád má následující postup: Potřou tajemnou směsí od jeho máti, obalí v alobalu, 3 hodiny pečou na prudkém ohni, potom sundají alobal, zmírní oheň, potírají směsí a dopékají a odkrajují, maso skoro samo odpadává od kosti, nemá to chybu! Složení směsi přesně neznám, vím jen, že do ní patří Fernet :-) Gurmánům zdar!
14.10.2011 07:52 vložil Josef Vršan
Milane tak to opravdu zkus jak piše Marie je to bašta.
Milane tak to opravdu zkus jak piše Marie je to bašta.
13.10.2011 14:03 vložil Marie Petrová
Je to skutečně vynikající a chutné. Na 3 dny naložit do soli a česneku, pak zabalit do alobalu a už jen otáčet na rožni. Maso je výborně měkké.
Je to skutečně vynikající a chutné. Na 3 dny naložit do soli a česneku, pak zabalit do alobalu a už jen otáčet na rožni. Maso je výborně měkké.
13.10.2011 08:42 vložil Milan Flora
Sele divočáka na rožní jsem ještě nejedl, ale určitě je to dobrá bašta,masíčko jde pěkně od kosti, paráda... Musíme to odzkoušet, jak něco ulovíme.
Sele divočáka na rožní jsem ještě nejedl, ale určitě je to dobrá bašta,masíčko jde pěkně od kosti, paráda... Musíme to odzkoušet, jak něco ulovíme.
12.10.2011 22:54 vložil Marie Petrová
Sele divočáka
Sele divočáka
12.10.2011 22:53 vložil Štefan
čo to je moc dobre to nevyzerá.
čo to je moc dobre to nevyzerá.
12.10.2011 22:52 vložil Štefan
???
???
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.










