

Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Poslední den dovolené
vloženo: 18.8.2025 17:10
autor: Libor Vytrhlik
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17372)
- úlovky (svět) (2257)
- trofeje (4707)
- historie (3859)
- zvěř v přírodě (43711) (2 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39817) (2 dnes)
- lovecké výstavy (1568)
- lovecký pes (13572)
- zbraně (2612)
- lidé (4682)
- fotopast (16018)
- myslivecké umění (4877)
- myslivecký interiér (463)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7149)
- ptactvo v přírodě (20716) (2 dnes)
- hmyz v přírodě (7256)
- obojživelníci a plazi (1363)
- květiny a houby (15725)
- myslivecké stavby (3950)
- sokolnictví (511)
- ostatní (24656)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Kamarádův daněk
vloženo: 1.2.2012 17:48
autor: Břetislav Halama
úlovky (svět)

Finsko září 2012
vloženo: 24.1.2013 10:32
autor: Marek Škráček
trofeje

Srnec k padesátce...
vloženo: 28.6.2014 00:23
autor: František Mlčoch
zvěř v přírodě

Sbohem Moravo
vloženo: 27.4.2016 23:22
autor: Jiří Netík
zbraně

Nůž - damašek a paroh
vloženo: 3.8.2016 12:49
autor: Karel Obrtál
fotopast

***
vloženo: 29.1.2015 07:34
autor: Ladislav Mlynský
myslivecké umění

darček pre kamoša..
vloženo: 3.2.2016 16:29
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Ucho Jidášovo s ledem

Komentáře:
30.1.2018 09:05 vložil František Mlčoch
Je to velice chutná houba.Jak píše kolega Černý , je třeba ji nakrájet na drobno. Úplně úžasně zavoní polévku. Jen je třeba sbírat ji v zimě, v létě se v ní vyskytují potvůrky. Také se dá jíst i zasyrova a je to dobré...
Je to velice chutná houba.Jak píše kolega Černý , je třeba ji nakrájet na drobno. Úplně úžasně zavoní polévku. Jen je třeba sbírat ji v zimě, v létě se v ní vyskytují potvůrky. Také se dá jíst i zasyrova a je to dobré...
28.1.2018 20:28 vložil Václav Boxan
1***
1***
28.1.2018 17:17 vložil František Antl
... znám to sundával jsem ho ze stropu
... znám to sundával jsem ho ze stropu
28.1.2018 14:16 vložil Ladislav Bodi
Pěkné 1***
Pěkné 1***
28.1.2018 12:00 vložil Lubomír Černý
Jsem kuchař"amatér",ale ucho je bezvadné třeba v rizotu.Zvláštní chuti,houževnaté,doporučuji nakrájet hodně nadrobno.Pokud ho dáte na pánev,přikrýt,prská to a houba lítá po celé kuchyni.))
Jsem kuchař"amatér",ale ucho je bezvadné třeba v rizotu.Zvláštní chuti,houževnaté,doporučuji nakrájet hodně nadrobno.Pokud ho dáte na pánev,přikrýt,prská to a houba lítá po celé kuchyni.))
27.1.2018 09:40 vložil Jiří Netík
Já mám hubu na obojí.Ale "ucho" jsem taky nikdy neochutnal. 1****
Já mám hubu na obojí.Ale "ucho" jsem taky nikdy neochutnal. 1****
27.1.2018 05:18 vložil František Antl
... já zas nevím jak chutná koňak, nemám na něj, (ani hubu)
... já zas nevím jak chutná koňak, nemám na něj, (ani hubu)
26.1.2018 21:15 vložil Vlasta Szokeová
1***
1***
26.1.2018 21:00 vložil Josef Panic
Nevím jak chutná? Lepší je snad koňak s ledem!
Nevím jak chutná? Lepší je snad koňak s ledem!
26.1.2018 20:38 vložil Jindřiška Padalíková
1***
1***
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.