16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 14.2.2019 09:47
autor: Michal / admin /

úlovky (svět)

Lovu zdar!
Lovu zdar!
vloženo: 20.9.2019 06:14
autor: NH

trofeje

Dnešní úspěšné ráno.
Dnešní úspěšné ráno.
vloženo: 25.9.2017 11:00
autor: Petr Waclawek

zvěř v přírodě

Signálka  :-)
Signálka :-)
vloženo: 27.2.2012 16:38
autor: Vít Hlavica

zbraně

Belgičanka s vyhazováky
Belgičanka s vyhazováky
vloženo: 10.7.2017 21:30
autor: Jiří Netík

fotopast

...
...
vloženo: 6.10.2019 08:36
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

velikonoce
velikonoce
vloženo: 17.4.2012 07:41
autor: Svatoslav Ščudla
Statistika
  • 241901 fotek (16 dnes)
  • 8411 videí (1 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9667 inzerátů (1 dnes)
  • 284 diskuzí (0 dnes)
  • 759204 komentářů fotek (12 dnes)
  • 12984 komentářů videí (0 dnes)
  • 3359169 hlasování fotek (90 dnes)
  • 57241 hlasování videí (0 dnes)
  • 39489 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 15 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Jak dva vlčáci :-)

No jo není se co divit, když se celý den chodí. Porce byla tak velká že jsem ji celou nezvládl. Není nad pečeného divouse, zelíčko a knedlík :-).
vložil: Miroslav Komárek
vloženo: 17.11.2011 11:25
zobrazeno: 2327x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

20.11.2011 12:35 vložil René Hlaváč
Štefan :-)
20.11.2011 09:21 vložil Štefan
René ty máš také chuti jak ja.
19.11.2011 09:29 vložil Miroslav Komárek
Pochutnaly jsme si, dik :-)).
17.11.2011 23:23 vložil Miroslav Franěk
Už mi tečou sliny z koutků kluci,tak dobrou chuť!
17.11.2011 14:44 vložil Jaroslav Novotný
Hergot,chlapi,není Vám to blbý,takhle mi dělat chutě?Padá to do Vás jak do bunkru.Dobrou chut!!
17.11.2011 12:17 vložil René Hlaváč
Nojo zelíčko,divousek,pivečko a navrch ZELENÁ-to by ti šlo kamaráde.Dobrou chuť

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.